Ilusat esmaspäeva (sest esmaspäevad on täpselt sama ilusad kui iga teine nädalapäev)! Mu tänane postitus on sündinud koostöös Astri e-poega, kust ma sain valida välja 40 enda lemmiktoodet nende iluvaldkonnast (lipsasin pisut ka moeteemadesse sisse, distracted much... ), mida julgen kindlasti soovitada. Enamikku neist olen ise kasutanud, mõningaid kaupluses proovinud, paari õe-sõbranna kollektsioonis imetlenud ja enda wishlisti lisanud. Näiteks leiab nende toodete seast väga mõnusa kodumaiste looduskosmeetika brändide LUUV-i, Nurme ja LUMI tooteid, lisaks pisut luksuskosmeetikat ja rohkelt erinevaid ilutooteid, mis mind veel igapäevastes ilutoimingutes korralikult aidanud on (khm-khmm, Tangle Teezer, Dr. Bronnersi seep aka maailma parim (ja soodsaim) pintslipuhastusvahend ja mitmed teised). Moevaldkonnast leiab mu lemmikkäekella, mis on mu enim kantud ja enim komplimente kogunud aksessuaar juba mitu aastat.
Muide, iluosakonnas surfates jäi mulle silma, et Astris on müügil meeletu valik Korea kosmeetikabrändi Holika Holika tooteid. Ma ei ole neid (veel) proovinud, kuid tekkis huvi, kas teie olete ja millised on kogemused, mida soovitaksite? Väidetavalt on tegu lausa Korea ühe tippbrändiga!

Keda huvitavad kõik mu valikud, saab neile pilgu peale visata ja loomulikult otse ja mugavalt neid osta SIIN! Lisaks toimub mu Instagramis tänasest reedeni tore kingiloos, kus ühel õnnelikul on võimalik võita komplekt mõnusaid LUUV-i tooteid. Kes veel ei tea, siis mu IG-konto leiab @annnaelisabeth alt! 

p.s. Astris on to-hu-tu valik absoluutselt kõike, mitte ainult ilu ja moodi. Tegu ongi pigem mitte ühe klassikalise e-poega, vaid e-ostukeskusega, kus on mitmeid kauplusi. Tehnika, sisustus, lastekaubad, vabaaja kaubad... you name it! Nii et kes pole seda e-ostukeskust enda jaoks veel avastanud ja kes on minu tüüpi kõik-ühest-kohast-sest-olen-mugav inimene, siis soovitan kindlasti pilgu peale visata!


POSTITUS ON VALMINUD KOOSTÖÖS ASTRI E-KESKUSEGA


Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.