Minult on tihti küsitud, mis on mu kõige lemmikum kosmeetikabränd ja jään vastusega alati hätta, sest igal brändil on mingid (minu jaoks) väga suured aga-d, ka neil, mida oma lemmikutena siiski välja toon. Aga nüüd... nüüd on mul tunne, et Smashbox tõukab ühe neist sealt heaga välja ja võimalik, et hiilib isegi esikoha suunas. Smashbox jõudis Eesti turule detsembris ja sellest saati on mul olnud rõõm katsetada rohkelt erinevaid tooteid sellelt brändilt*. Ja teate mis? Ma pole mitte üheski pettunud! Seetõttu tahtsin täna Smashboxi teile veidi lähemalt tutvustada ja kes teab, ehk saab sellest ka teist kellegi uus lemmik. Tegu on kahjuks kallimat sorti brändiga, nii et soovitan pigem neile, kes teavad-tunnevad juba paremini oma meigieelistusi ja on valmis seega ka pisut rohkem investeerima.


Alustades sõna otseses mõttes algusest, siis Smashboxi üks populaarsemaid tooteid on nende Photo Finish geeljas primer, millega ka mina superrahul olen. See aitab tõepoolest meeletult meigi püsivusele kaasa, sest näiteks kui ma arvasin, et mu Isadora jumestuskreem on küll superkattev, kuid mitte ehk kõige püsivam, siis selle meigialuskreemiga püsib jumestuskreem veatult terve päeva. Samuti töötab see suurepäraselt mu üpris nõudliku M.A.C Studio Fix jumestuskreemi all. Aluskreemidest fännan ka lauvärvi alla mõeldud Photo Finish kreemi, mida näitasin siin postituses


Teine kultustoode on nende kontuurimispalett Smashbox Step by Step Contour Kit, millest leiab sooja päikesepuudri, külmema alatooniga kontuurimispuudri ja heleda puudri, mis mõeldud väga tagasihoidlikuks highlightimiseks, mina aga kasutan seda peamiselt silmade all peitekreemi kinnitamiseks. Super-super hea pigmendiga toode, mõnusalt kompaktne ja leiab kasutust põhimõtteliselt iga kord kui meiki teen.
p.s. Paletis ilutsevate küünejälgede autor on mu poeg. :D


Ka huuletoodetes pole mul olnud võimalust pettuda. Olen täiesti sõltuvuses Always On vedelast huulepulgast toonis "Gotta Light"! Imeilus pruun nude, püsib veatult peal. Kuivatab õige natuke, aga vähem kui enamik vedelaid huulevärve, mida kasutanud olen. Samamoodi jätkub mul ainult kiidusõnu Be Legendary huulepulkade kohta. Kreemjad ja superpigmendiga. Minul on matt toon "Stylist Matte", millesarnast roosat ei kasuta ma just tihti, kuid kui seda kannan, tean, et ta ei vea mind kohe kindlasti alt. Püsivus on huulepulga kohta hea, kuid kui midagi rohkem sööd-jood, peaks õhtu jooksul vahepeal pisut juurde kandma. Mu suur lemmik oli ka nende Always Sharp veekindel huulelainer, kuid pakendi poolest ma selle fänn polnud. Keritavad huulepliiatsid on küll mugavad, aga nad on ka kerged katki minema ja seega kasutuskõlbmatuks muutuma, nii et jään vanade heade teritatavate pliiatsite juurde. 


Põnev huuletoode on ka Insta-Matte Lipstick Transformer, mis muudab kõik huulevärvid matiks. See tähendab, et kui sul on mõni läikiv huulevärv, mids eelistaksid näha siidisema ja matina, ei pea sa ostma sama tooni uue tekstuuriga, vaid võid kõigi oma huulevärvide peale kanda hoopis seda. Ja see töötab. Ma ütleks, et see ei muuda huulevärvi täiesti 100% matiks, pigem annab sellele matima lõpptulemuse ja  siidisema tekstuuri.


Hiljuti saatis Smashbox mulle ka mitu lauvärvipaletti, täpsemalt nende Photo Edit Eyeshadow Trio-d. Tegu on kolme eri tooniga palettidega, millest ühest peaks piisama, et korralik silmameik luua ja tegelikult piisabki. Pigment, ma ütleks, on palettidel ebaühtlane: mõned toonid on tugevama pigmendiga kui teised, mõned pehmemad ja "võisemad", teised ehk veidi kuivemad. Seega soovitan poes kohapeal katsuda ja proovida ja loomulikult võtta teadmiseks, et koos primeriga toimib iga lauvärv paremini. 

Ma ei ole veel proovinud Smashboxi jumestus- ja peitekreeme, samuti tuleb mul veel lähemalt tutvust teha põsepunade ja särapuudritega. Kindlasti on mu soovinimekirjas väga-väga kiidetud Photo Finish Primerizer meigialuskreem ja nende The Cali Contour Palette tundub suveks väga sobiv. Mu meigikohvris ootab oma järjekorda ka nende Full Exposure ripsmetušš. Ühesõnaga... ka mul on veel neilt palju avastada ja teen seda suure elevusega. Loodan, et suutsin ka teis brändi vastu rohkem huvi tekitada. Igaks juhuks rõhutan, et tegu ei ole tellitud reklaampostitusega vms, vaid minu siira vaimustusega brändist ja sooviga head asja oma lugejatega jagada. :) 

*POSTITUSES MAINITUD TOOTED ON SAADUD PR-KINGITUSTENA

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.