Hommikul tõi üks sõbralik ja muhe kuller mulle ukse taha suure südamekujulise karbi NYX Professional Makeup'ilt, kus lisaks teatele, et juba 24. märtsil lansseerivad nad oma Ülemiste keskuse kaupluses lojaalsuskaardi* ootasid mind ka mõningad üllatustooted. Nende seas näiteks mu lemmik-lemmik Liquid Suede vedel huulepulk toonis "Brooklyn Thorne", kuid samuti midagi minu jaoks päris uut: Love Contours All palett, mis sisaldab nii sära- ja päikesepuudreid, lauvärve kui kulmupuudreid. Tegu on paletiga, mis koheselt minus huvi äratas ja võib seda kaupluses teha ka teis, nii et kuna mul oli põhjust end täna veidike lille lüüa, panin paleti kohe rakkesse, et seda katsetada, aitamaks teil otsustada, kas see on miski, mida ka teie oma ellu vajate. 


Paletis on kaks särapuudrit: kuldne ja roosakas. Viimast laadi särapuudrit pole ma kunagi kasutanud ega katsetanud seda ka täna, küll aga kiindusin juba kuldsesse, mida võib muide edukalt ka näiteks lauvärvina kasutada. Pigment on neil hea, kuldsel vast veidi pehmem ja "võisem", roosakas pudeneb õige pisut rohkem ja selles on ka suuremad tükikesed.

Päikesepuudreid on samuti kaks: klassikaline karamellitoon ja tumedam kastanitoon. Mõlemal jällegi väga hea pigment, küll aga eelistaks mina isiklikult kui üks toon oleks pigem külma alatooniga, et sellega päriselt ka veidi paremini kontuurida saaks, sest paletis olev tume on minu jaoks esiteks liiga tume tõenäoliselt isegi suvel, lisaks liiga punakas, nii pigem ma oma puudripintslit selle suunas liikumas ei näe.

Kulmupuudrites pettusin samuti just toonide tõttu. Jällegi, pigment on hea, aga mina isiklikult kasutan külma alatooniga, isegi kergelt hallikat kulmupuudrit (mis tegelikult sobibki enamikele inimestele paremini, eriti meie kartulikoorerahvale), paletist leiab aga beeži (sobiks samas hästi hele-heledate kulmudega blondidele) ja punakaspruuni.(vabandan seda kohutavalt niru swatchide pilti, ma lihtsalt ei suutnud. Päriselus on toonid kirkamad ja tugevama pigmendiga (ja mitte udused nagu sel fotol :D). 

Aga... AGA, see mis teeb paletist minu jaoks võitja (lisaks kuldsele särapuudrile ja heledamale päikesepuudrile) on lauvärvide valik. Absoluutselt ideaalne 9-st toonist koosnev kombinatsioon, millega saab teha arvukalt erinevaid looke, sest see sisaldab nii matte kui säravaid, nii efektseid toone kui üleminekuvärve. Toonid on pigem soojad, mu lemmikuim on matt lillakas (alumine keskmine paleti lauvärvide sektsioonis), mis sobib minu roheliste silmadega imeliselt. Samuti, halleluuja, on selles matt must, mis minu meelest peaks kuuluma igasse neutraalsesse lauvärvipaletti. Lauvärvide pigmendi üle ei saa samuti nuriseda, kõik kanduvad efektselt peale nii sõrme kui pintsliga. Küll aga pudisevad pintsliga võttes pisut, nii et see on miski, mida ehk jälgida (eriti kui kannad juba neid riideid, millega kodust väljuda plaanisid... ).


Ühe suure plussina tooks välja veel suure korraliku peegli, mida saab kasutada ka kogu ülejäänud meigi tegemiseks. Ühe suure miinusena, et... põsepuna pole. Kui näiteks tumedam päikesepuuder oleks asendatud mõne kauni neutraalse virsikukarva põsepunaga... Siis oleks see palett minu silmis i-de-aal-ne, kuna tähendaks, et ma ei peaks reisides ühtegi muud puudertoodet (peale kinnituspuudri) kaasa võtma.
Aga igaks juhuks rõhutan, et loomulikult on tegu ainult minu isikliku arvamuse ja värvieelistustega. Kui palett teis huvi tekitas, minge uurige-katsuge ja otsustage! Minu meelest on siin aga 24€ eest toodet enam kui küll ja ma, käsi südamel, ei näe end pikka aega muude lauvärvide järele haaramas kui nende, mis on selles paletis. 

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.