Toon teieni järjekordse postituse koostöös oma ühe lemmiku ehtebrändi PANDORA-ga, sedakorda näitan teile valikut nende selleaastasest pühadekollektsioonist. Sain lahkelt kinkekaardi, mida omavoliliselt kaupluses kulutada, kuid et ausalt öeldes on mul juba natukene kõrini iseendale ehete valimisest (ma ei tea... ma võin endale ise ehteid osta küll, aga alati on erilisem kui selle on valinud keegi teine, ei?), ulatasin kaardi abikaasale ja palusin tal valik minu eest teha. 

Kuna jõulukollektsioonis on ohtralt värve (punane, sinine, roheline), oli tal veidi keeruline, sest värvikandja ma pole, kuid lõpuks tegi ta imearmsad valikud, suutes sinna ka sinise nii osavalt sisse sulatada, et kannan seda suurima heameelega. Mu lemmik on aga imearmsa peidetud sõnumiga südamekujuline ripats, mida kannan uhkusega igapäevaselt ja siis kui ülejäänud jõulusära uueks aastaks juba ära väsitab.

Mulle hirmsasti meeldib PANDORA põhimõte, et iga naine võiks ja peaks jõuludeks saama seda, mida ta tahab. Ma pole kunagi aru saanud sellest, miks tehakse kinke lihtsalt selleks, et neid teha (sünnipäeva ja jõulude ajal siis)... mina isiklikult tahaksin midagi konkreetset või üldse mitte midagi. Seega, kui teis on sama sihikindlust, võite eeskuju võtta näiteks sellest videost!

Imeilusat ja säravat peagi saabuvat jõuluaega kõigile! :)

POSTITUS ON VALMINUD KOOSTÖÖS EHTEBRÄNDIGA PANDORAGA

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.