Mul on supersupersuper hea meel esitleda teile oma uusimat suurt brändikoostööd, mille kallal oleme juba mitu kuud mõtisklenud ja nuputanud ja mille tulemus ootab teid juba ahjusoojana kaupluses. Olen erinevaid ilutooteid siin blogis katsetanud-arvustanud juba ligi kuus aastat ja mul on hea meel, et on nii palju inimesi, kes mu arvamust usaldavad ja kes on mulle aastate jooksul kirjutanud ja mind erinevate soovituste eest tänanud. Mulle teeb tõepoolest rõõmu kui saan aidata kellelgi mõne hea ilutoote leida, sest tean täpselt kui palju pettumust valmistab see, kui ostad midagi, mis sulle tegelikult ei sobigi.
L'Occitane pöördus mu poole ja küsis, kas ma poleks huvitatud nende tooteid proovimast, et panna kokku väike lemmikute komplekt. L'OCCITANE!!! Bränd, millesse olen kiindunud juba aastaid. Olin ütlemata meelitatud ja absoluutselt nõus!
Esmalt püüdsin otsustada, millised tooted võiksid kotikeses olla. Tahtsin, et hõlmatud oleks võimalikult mitmed kategooriad ja seega proovisin nädalate jooksul arvukalt dušigeele, keha- ja kätekreeme ja näohooldustooteid. Viimaseid oma tundliku naha tõttu veidi vähem, piirdudes õigupoolest kahe sarjaga, millest üks oli mulle juba minevikust tuttav ja turvaline. Nii jõudis lõpuks kotikesse kuus minisuuruses toodet: näopuhastusõli ja näovesi, kätekreem, tualettvesi, kehakreem ja dušiõli. Kirjutan peatselt ka lähemalt, millised tooted täpselt ja miks ma välja valisin, kuid kel huvi, saab ka juba kauplusesse tutvuma minna. Koos praktilise roosa kotikesega on komplekti hind 19,90 ja limiteeritud koguses kotikesed ootavad teid L'Occitane butiikides, I.L.U kauplustes ja Kaubamajas. 


Kindlasti tahan ära mainida andeka Katarina Sarapi, kelle kuldne käsi joonistas pakendile selle imeilusa illustratsiooni minust. Olen nii tänulik, et leidsin toreda ja meeletult andeka tüdruku, kes oli avatud ka vajalikele muudatustele ja kellega koos sündis illustratsioon, millel ma ei muudaks ainsatki kriipsukest!

Käisin üleeile veel korra poes enda letikest piilumas ja kuulsin, et sel päeval oli juba kotikesi ostetud. AITÄH AITÄH AITÄH teile, te ei kujuta ette kui väga see mulle korda läheb! :)

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.