Lindexi AW 2017 lookbook on väljas ja I like what I see! Mõnusalt monokroomi (õigupoolest sisaldab Lindexi sügis ka värve nagu kärtspunane, beež, sügav roheline, sinepikollane jt klassikalised sügistoonid, nii et kellele must ja valge igavaks jäävad, siis tasub ikkagi augustis-septembris kauplusel silm peal hoida).
Olen seda ruudulist komplekti showroomis näppinud ja see on eriti mõnusast siidisest ja mittekortsuvast materjalist, andes muidu konkreetsele ja "rangele" komplektile veidi šikima olemise, mis lausa kutsub pärast tööpäeva sõbrannadega kuskile istuma minema. Ülaloleva triiksärgi õnnelik omanik ma juba olen ja näitan peagi, kuidas mina seda enda seljas stiliseerin.Ülalolev must kleit on üks mu suurimaid lemmikuid sügiskollektsioonis. Pean vaid sarnased saapad ka leidma ja mingu ilmad kui jahedaks tahes, mina olen ikka badass. Algul polnud ma lõhikus kindel, kuid seegi on vaikselt mulle meeldima hakanud, nööridetailid vöökohas on aga väga lahedaks  ja dare I say seksikaks lisadetailiks.


Niisiis, ilmselgelt on, mida oodata. Ja mina ootan. Ahh, sügismood on alati mu lemmik olnud ja selle saabumine rõivakauplustesse tekitab rohkem elevust kui mis tahes suvised hilbukesed. Mina olen igatahes sügise pärast elevil ja eriti sel aastal, sest nii palju põnevaid asju on ees (reisimine, kolimine, suuremad koostööd). On ainult boonuseks, kui need ajad saab veeta stiilsetes riietes. :)


For my lovely English readers:

Lindex AW17 lookbook is out and I like what I see! It's very powerful, yet feminine and chic and there are so many amazing pieces to look forward to. My favourites include this shirt with bow-details on the sleeves and the black badass dress. Of course the lookbook and whole collection includes more colours than black and white, but these you'll just have to find in store yourself, I'm good with my monochrome. ;)

1 comment

  1. Minu meelest on ka see aasta kuidagi eriti stiilne ja selline, mõnusalt bossy. Ei jõua sügiskollektsioonide saabumist ära oodata! :)

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.