DRESS: LINDEX / BAG: PARFOIS / WATCH & BRACELET: TRIWA

Kas mäletate seda postitust, kus mainisin, et Lindexi sügiskollektsiooni lilleline kleit lihtsalt PEAB mu kappi jõudma? Nüüd on ta seda teinud ja kuna meile on kingitud palju sooja suve (aitäh!), kannan seda enne sügisest nahktagi-saapaga kombineerimist ja kõige ehedamal suvisel moel. Komplimente kogub see kleit muide hoolega ja seljas on mõnusalt kerge ja mis peamine: see ei lähe kortsu! Kindel lemmik väga pikaks ajaks... ausalt öeldes näeksin end sellega ka vanaemana. Tegu on tõepoolest väga mitmekülgse esemega riidekapis.
Kuna tahtsin põhitähelepanu jätta kleidile, hoidsin aksessuaarid minimaalsena. Selle Parfois koti valis mulle välja abikaasa ja mulle meeldib, kuidas tegumoelt ääretult lihtsale kotile annavad narmad (mida saab ka eemaldada, aga kes peaks seda tahtma? :O) väga palju juurde.

p.s. Mu Instagramis on juba üle nädala aja vaikus ja seda lihtsal põhjusel, et mu telefon kukkus katki ja ootan uut. :( 

9 comments

 1. imeline kleit!
  kas see nüüd juba poodides ka?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Jaa, see on piltide all otse e-poodi lingitud ka. :)

   Delete
 2. Super ilusad ja armsad pildid, ühed lemmikud sinust! :*

  ReplyDelete
 3. Ilus kleit ilusa naise seljas! :) Tahtsin veel pärida, et kust need kingad küll pärit on? Mul oleks just selliseid tarvis... :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh! :) Kingi ma ära ei märkinud, sest need on juba eelmisel aastal H&M-st saadud ja enam neid poes pole. :(

   Delete
 4. Vauuuu, mis kleit! Ma vaatan, et ta on päris sügava V-kaelusega, kas see ebamugavust ei tekita (nt rinnahoidja hakkab välja piiluma)? Ma olen leidnud vähe kleite, kus selline tegumood ei ole probleemiks, miks ka eelistan U-kaelust. Aga selle kleidiga on mul küll tunne, et ta peaks minu riidekappi ka rändama :)

  Ele

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tegelikult kui teisel pildil hoolikalt vaadata, siis on sellel pisikene tumesinine trukk, mille saab kinni panna, et kaelust rohkem kokku tõmmata. Nii et seda saab kanda nii üht- kui teistmoodi. :)

   Delete
 5. Oooo, nii ilus kleit ja teades, kui lühike sa oled - rõõm, et meiepikkused ka maxikleite kanda saavad! :D

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.