Social

white & cargo

Thursday, June 29, 2017

DRESS & BAG: LINDEX (new collection) / JACKET & BOOTS: H&M / WATCH: TRIWA 
BRACELET: PANDORA / BELT: RIVER ISLAND


Juuni saab homsega läbi ja ma pole sel suvel veel kordagi ametlikult randa jõudnud. Grr! Küll aga olen veetnud rohkelt aega maal ja ees on mõnusalt tegus juuli: käime Saaremaal, mu armsad Norra sugulased tulevad nädalaks Eestisse, meil on kasutamata spaa kinkekaart jne. Positivusele me sel aastal ei jõua. Laps on alles 7-kuune ja hetkel on tal ma-pole-kindel-kas-mulle-ikka-meeldib-turvahällis faas, nii et ei hakka selle pika sõiduga teda kiusama, ehkki Ellie Gouldingust ilma jäämine (olgu, tegelikult olen teda juba Positivusel kord esireas(!) kuulanud) paneb südame valutama küll. Järgmisel aastal! Siis on poisil ka jalad all ja huvitavam seal meiega muusikat kuulata ja värskeid marju süüa. :)

Miski, mida ma aga palju teha olen jõudnud on lugemine. Olen alati raamatuid neelanud, kuid nüüd oli väga pikk paus. Arvasin, et sünnituspuhkuse ajal aina loen ja siis kui beebi magab samuti. Fakt on see, et rasedana ma lugeda ei suutnud, sest nii kui ma millegi natukenegi pehme vastu puutusin, tuli mul uni. Ja beebi... võib-olla kui meil oleks olnud rõdu (sest ta magas algul ainult õues pikemalt), aga peamiselt pidin tema unetundide ajal vankriga ringi kündma. :D Aga nüüd olen juunis lugenud juba kaks raamatut ja alustan kohe kolmandaga. Lugesin Shari Lapena "The Couple Next Door" (eesti k "Teisel pool seina") ning Lauren Oliveri "Before I Fall" ("Enne kui ma langen"). Soovitan põnevike austajatele mõlemat, esimene on ehk veidi täiskasvanulikumale sihtgrupile (mulle meeldis see eriti, sest sain end paljus samastada 6-kuuse beebi emaga), teine pigem mõtlemapanev noorteromaan. Vaatasin kohe pärast "Before I Fall" lugemist ära ka selle järgi tehtud filmi ja see meeldis mulle ka - usun, et peaosas olnud Zoey Deutsci hakkame me veel palju nägema. Nii et need soojad soovitused siia postituse lõppu! 

Aga nüüd peangi lõpetama... Samal põhjusel, miks siin viimasel ajal ainult tuul ulub. Üks imearmas poisipõnn vajab oma ema tähelepanu.

Olge tublid ja mõnusat suve jätku! :)


Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.