SHOES: ECCO 

Mu garderoobis on julgelt üle 20 paari jalanõusid, kuid enim haaran ma ikka ja jälle nende kõige mugavamate järele. Üsna loogiline ka loomulikult, eriti kui mul tuleb pea igapäevaselt koos lapsevankriga kilomeetreid maha kõndida. Veebruaris kingiti mulle paar ECCO jalanõusid nende uuest COOL 2.0 sarjast ja need on esimesest päevast peale kui jalga valatud. Soetasime ECCO kevadkollektsioonist ka mu abikaasale uue paari. Kui minu omad on mind veebruarist saati igal lumetul ja vihmatul päeval jalutuskäikudel toetanud, siis tema omad on veel kadedaks ajavalt uued. :D Oma eelmisel suvel saadud sama firma leide kannab ta siiani pidevalt ja ei väsi kordamast, et need on mugavaimad jalanõud, mis tal iial olnud (näitasin neid siin). Oleme igati ECCO usku perekonnaks saanud ja 10+ kilomeetrised jalutuskäigud nendega on absoluutselt vaevatud.

POSTITUS ON VALMINUD KOOSTÖÖS ECCOGA

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.