Täna tahan teile näidata imeasja, mis õigupoolest polegi imeasi, vaid juba ammu populaarne tervislik eine. Smoothie bowl ehk smuutikauss kujutab endast smuutit, mis jäetud vähe paksema tekstuuriga kui klaasist joodav variant, serveeritud hoopis kausis ja kaunistatud kõikvõimaliku tervislikuga. Smuutikausse võib teha kõikvõimalikest koostisosadest ja neile võib puistada kõikvõimalikke marju, seemneid ja pähkleid, nii et need moodustavad ühe tõeliselt maitsva ja kasulikust pakatava eine. Minu tänases kausis on poolteist banaani, peotäis maasikaid ja mõned mustsõstrad (kuidas ma oleks tahtnud, et mul oleks hoopis mustikaid!) ja pealt leiab kookoshelbeid ning purustatud tumedat  (85%) šokolaadi ja mandleid. Mul on tunne, et olen leidnud oma uue lemmiku hommikusöögi ja sel kevadel-suvel hakkab erinevaid smuutikausi variatsioone mu köögis veel palju valmima.

4 comments

  1. Mul ka viimase aja täielikud lemmikud need, eriti tore, et sedasi saab lastele sööta igasugu asju, mida nad muidu hea meelega ei sööks (spinat näiteks) :)

    ReplyDelete
  2. Kui võib küsida siis kust selliseid toredaid kookoshelbeid/laaste on võimalik saada? :)

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.