Külastasin sel nädalal Polhem PR showroomi, kus olid väljas värskeimad uudised mitmetelt suurepärastelt brändidelt. Te kõik teate mu vanu lemmikuid nagu Beauty Blenderi meigisvammid ja RIMOWA kohvrid (pole kunagi ühtegi omanud, kuid see on endiselt plaanis :D), unustamata loomulikult LUSH-i, kuid seekordsel kiirel tiirul läbi ruumi leidsin nii mõndagi uut, mida sel kevadel proovida ja teilegi soovitada.

PHOTO: VIRGE VIERTEK

Koos kevadise suurpuhastusega tuleks üle vaadata ka oma meigikott ja sellesse veidi värskust süstida. Kas olete kuulnud sellisest Lõuna-Koera kosmeetikabrändist nagu It's Skin? Lisaks seerumitele jm igapäevasele nahahoolduskraamile on nende tootevalikus nüüd ka meigitooted! Mulle jäi eriti silma punetust korrigeeriv roheka varjundiga meigialuskreem - miski, mida minu armas-kallis rosaatseaga nahk kindlasti hinnata oskaks.

Tamaris ei valmista kunagi pettumust ja ka nende SS17 kollektsioonist leidsin omajagu lemmikuid. Sel korral said esikoha need hõbedased iludused! Kujutan juba ette, kuidas need suvel päikesega võidu sillerdaksid.

Lillemustrid ja kevad, enam klišeemaks ei saa minna, aga hei - milleks muuta midagi, mis ilmselgelt töötab? Marks & Spenceri stangel jagus lilli enam kui põllujagu ja minu südame võitis pildi keskelt piiluv sinine lillemustriga bomberjakk!

Sel korral oli Polhemis väljas ka Hansaplant ja ütlen ausalt, et ma ei olnud varasemalt nende valiku ja tegemistega väga kursis, nüüd aga plaanin varsti sammud sinna seada, sest esiteks on neil imeilus valik väga ehtsa väljanägemisega kunsttaimi (mu ema ei saa ju ometi igavesti salaja mu toataimede elu päästmas käia, on aeg endale tunnistada, et minu puhul...  fake is the way to go... :D) ja imeilusat Riverdale serviisi. See sinine komplekt tuletab mulle meelde päikeselist puhkust või ilusat suvepäeva suvilas.

Ja viimaks - varsti on valentinipäev, nii et hoidke huuled pehmetena! Minu suure-suure lemmiku MÁDARA valikus on nüüd kaks uut huulepalsamit, ploom ja kanep. Viimane oleks suurepärane kingitus mehele, eriti minu omale, kes sageli huulepalsamit laenata tahab ja siis alati mingi vaarika-maasika-vanilje-meemaiusega leppima peab, kuid kindlasti midagi mõnusamat ja neutraalsemat eelistaks. :)

Selleks korraks kõik! Aitäh mu pisikesele pojanööbile, et ta terve aja rahulikult magas ja mul selle postituse teieni tuua võimaldas! :)

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.