99% mu jalanõudest on musta värvi, ainsa erandina on lubatud see imeilus hall Tamarise saapapaar ja iga mõne aja tagant uus lumivalge paar Converse ketse. Valgeid tosse (mulle ei meeldi sõna "tossud", aga "botased" on veel hullem... ?) ma end aga kohe kuidagi kandmas ei näinud. Siis saabus pilti ECCO uusim mudel COOL 2.0 ning mul oli võimalus valida musta, roosa ja valge paari vahel. Astusin kastist välja ja valisin valge paari. Proovisin neid jalanõude esitlusüritusel jalga ja... jah! Minu enesegi teadmata oli just üks valge tossupaar mu jalanõuriiulilt puudu. 

Lisaks lahedale välimusele on need jalanõud us-ku-ma-tult mugavad! Igasugust sissekandmist vajamata istuvad need nagu pilved su jala ümber ja eriti meeldib mulle paksem tald, mis lisab kandjale märkamatult pisut pikkust. Kvaliteetsest nahast ja hästi hingavad, disainitud disainigeeniuste riigis Taanis. Mida veel tahta? Muide, minu paar on küll nahast, aga COOL 2.0 sarjast leiab ka sama disainiga, kuid veidi teisest materjalist veekindla mudeli. Miski, mis meie kliimasse vägagi ära kulub. Lähemalt saab jalanõudega tutvuda siin

Here they are, my first pair of white sneakers! 99% of my shoe rack consists of black shoes, but when I got the chance to choose a pair of new COOL 2.0 range from ECCO I decided to go with white, because... why not? They're perfect for spring and summer, go with so many things and are SO comfortable, because what else can you expect from ECCO? This model also comes in pink and black, plus there is the same design in waterproof version available as well. Check them out here!

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.