DRESS: H&M / JACKET: OLD / BOOTS: RIVER ISLAND / SUNGLASSES: KOMONO / WATCH: TRIWA BRACELET: PANDORA / BAG: MICHAEL KORS

Igal kevadel kui päike mitte ainult ei naerata, vaid ka reaalselt soojendab, kaevan kapist välja vanima eseme oma garderoobis: heleda teksajaki, mille ema ostis mulle kui olin 10-12aastane. Mäletan täpselt, et käisin siis õhtuses rühmas ja me käisime emaga enne kooli Kristiine keskuses. Ta ostis mulle Seppäläst selle jaki ning sain samal päeval kevadeks ka uued valged tossud. Panin mõlemad kohe autos selga-jalga ning tundsin end kooliuksest sisse astudes nagu tõeline tegija. :D Tegijana tunnen end selles jakis endiselt. Olen uhke, et ta mul nii kaua alles on olnud ning kavatsen seda kanda igavesti. Kunagi olen teksajakiga vanaema ja räägin lastelastele, et teate, selle jaki ostis vanaemale kunagi teie vanavanaema. :D

Täna panin oma kalli jaki paari uue suvise kleidiga, mille tellisin H&M e-poest. Tegu ongi online exclusive kleidiga, nii et poest seda vist ei leia. Aga I love it so much, alustades mustrist ja jätkates lõikega, eriti meeldib mulle asjaolu, et kleit on tagant veidi pikem kui eest. Kevadeks ja suveks ideaalne nii teksajaki kui nahkjakiga, kingade kui saabastega.
Miski, mida veel võib-olla märkasite, on et ma pole enam brünett. Mõlgutasin juba mõnda aega heledamaks minemise varianti (olen tumepruunide juustega olnud juba enam kui 10 aastat jutti) ja lõpuks paningi Lauri Pedaja juurde aja ning pärast kaht visiiti (jätsin nende vahele tublid 3 nädalat, et juuksed saaks vahepeal puhata) on tulemus selline. Tumeda poe-püsivärvi sai ta välja juba esimesel korral, teisel korral timmisime veelgi heledamaks ning lõikasime juuksed lühikesse bobi. Mina olen tulemusega igati rahul ja mõnus on suvele nii värskelt vastu astuda!

Aga mind huvitab - mis on vanim asi teie garderoobis? :)

I've owned this denim jacket for about 14 years now, which means it's the oldest and most treasured piece in my wardrobe. I even rememeber the morning we went shopping with my mother and she bought it for me. :)
And yes, spring has hit Estonia and it was actually warm enough for this outfit today! Although I wore a scarf as well, but still - I'm so happy! :)


Oh, and yes - I'm blonde now. Switched my long dark extensions to a blonde bob, brave girl. :D 

p.s. What is the oldest piece in your wardrobe?


9 comments

 1. Super ilus soeng on :) ma fb'i pilti vaadates mõtlesin, et kes küll see hea käega juuksur on ja näe, tuleb välja et Pedaja. Mine või talle külla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur-suur aitäh! Laurile soovitan tõesti külla minna. :)

   Delete
 2. äge, et see sulle ikka veel selga mahub :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. See on S-suurus, mis olen siiani, lihtsalt aja jooksul on vaid pikkuselt vähe lühemaks jäänud... :D

   Delete
 3. Minu garderoobi vanim asi, mis siiamaani kandmises, on nahktagi. Sain selle 11 aastat tagasi oma vennanaiselt, kellel oli see endalgi juba mõnda aega olnud. Iga aasta luban, et nüüüüd on aeg, ostan uue musta tagi, aga eip :D

  ReplyDelete
 4. Väga cool välimus, aga minu arvates need prillid ei näita su nägu kõige paremas valguses. Aga see on ainult minu arvamus :D

  ReplyDelete
 5. Minu vanim asi garderoobis on minu ema õmmeldud selline sportlikum tuulejope, mis on endiselt väga moodne. Selle ta tegi mulle, kui käisin põhikoolis, et siis umbes 2002/2003. Siiani on see mu ainuke jope, millega käin jalutamas/sportimas/matkamas.

  ReplyDelete
 6. Ka mina kaevasin välja oma vana teksajaki. Ajatu!
  Heledad juuksed sobivad suurepäraselt ja lühike soenga on ka ülimalt äge!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.