Aastaid olen ma kirjutanud oma blogis Dove Summer Glow isepruunistavast ihupiimast, olles 100% kindel, et ma ei leia sellele kunagi etemat vastast. Kahjuks leidsin. Kahjuks, sest erinevalt 6-eurosest Dove'ist tuleb mu uue lemmiku eest välja käia enam kui 40 eurot. AGA see on seda väärt ja las ma ütlen, miks.
Mu uueks lemmikuks on saanud Vita Liberata pHenomenal 2-3 week tan päevitusvaht, ja seda järgmistel põhjustel:


1. Vaht on pruuni tooni, mistõttu on väga lihtne jälgida, kuhu oled juba vahtu peale kandnud ja kuhu mitte;
2. see imendub ülikiiresti nahka, võimaldades sul üsna kohe riidesse panna (siiski ei soovita valgeid rõivaid või kitsaid teksasid);
3. toode on peaaegu lõhnatu - tunnen kerget aroomi vaid magama minnes, kui seda õhtuti peale kannan;
4. tulemus on kohe näha! Kerge jume on nahal juba kohe pärast vahu pealekandmist, mõne tunni jooksul on sul juba korralik päevitus;
5. ideaalne olukordadeks, kus ootamatult on tulemas mõni üritus ja tahad olla päevitunud kiiresti ja lihtsalt.


Mina kasutan vahtu koos sama brändi aplikaatorkindaga, mis teeb kogu protsessi imelihtsaks. Mis puutub Vita Liberata lubadusse, et päevitus kestab 2-3 nädalat, siis sellele ma kahjuks nii väga kaasa hõigata ei saa: kui armastad end pesta (ja mina armastan seda teha iga päev), kulub päevitus nädala-pooleteist möödudes siiski enam-vähem maha, isegi kui teha intensiivne päevituskuur (kanda uus kiht peale iga 6-24h möödudes, nii et vahepeal loputad keha ainult veega puhtaks). Pealegi on mul kodus ainult vann, mis on päevituse suurim vaenlane niikuinii. Aga all in all, ma olen sellest vahust täiesti sõltuvuses. Ma ei oska täpselt öelda, mitmeks korraks ühest vahust jätkub, aga mina olen enda oma kasutanud üle kogu keha 7 korda (neist kahel korral laenas seda ja vaimustus sellest mu sõbranna) ja vähemalt veerand tundub veel alles olevat.

p.s. Vita Liberata tooteid leiab Stockmanni kaubamajast ning leheküljelt www.tantan.ee

3 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kas see on mõeldud ainult kehale või ka näole? :)

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.