Kohe-kohe on Suur Reede ja mulle tundub, et veedan terve selle päeva vannitoas... Sest arvestades seda LUSH-i lihavõttepakikest, mis mu ukse taha potsatas, oleks täielik raiskamine teha midagi muud. Olen LUSH-i uusi kollektsioone ja tooteid teile varemgi näidanud ning et nad tekitavad minus jätkuvalt vaid vaimustust, pole täna mingi erand.

Munadepüha pakikeses vaatasid mulle seekord vastu Bunch of Carrots vannivaht (kolmest porgandist peaks jätkuma minu loogika järgi kolmeks korraks), Somewhere Over The Rainbow seep, Bouncy Bunny dušitarretis, Rose Bombshell vannipomm ning Flowering Tea vannivaht. Viimased kusjuures vist ei kuulu päris munadepüha kollektsiooni, sest Eesti kodulehelt ma neid veel ei leidnud - ehk on tegu uudistoodetega? Kõik lõhnab taaskord nagu unenägu (seda aga mitte L. meelest, kes on väga lõhnatundlik ja keda ma pean alati ette hoiatama kui mõne LUSH-i toote endale vannituppa seltsiks võtan :D) ja ma ei jõua ära oodata, et kõike proovida. Magusaid lihavõtteid kõigile! 

It's Easter really-really soon, so I was very happy and excited to receive this colourful package from LUSH, containing some of their this year's Easter collection along with some other surprises. On this photo you're seeing Bunch of Carrots reusable bubble bars, Somewhere Over The Rainbow soap, Bouncy Bunny shower jelly, Rose Bombshell bath bomb and Flowering Tea bubble bar. I guess it's safe to say that during this Easter weekend you can find me in my bathroom... :D Happy Easter!

2 comments

  1. oi, kui nunnud :D häid pühi!

    ReplyDelete
  2. Vaatasin just YouTubes Zoe videot, kus ta Lushi pühade tooteid tutvustas ja poetasin pisara, et mul vanni pole. Nüüd vaatan seda ilusat pilti siin ja hetkeks tekkis isegi kahtlus kas tõesti tunnen ma läbi arvutiekraani ka lõhnasid? Mmmm..

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.