COAT: ZARA / JEANS: RIVER ISLAND / BAG: MICHAEL KORS / WATCH: TRIWA
SHOES: ECCO (INTRINSIC COLLECTION)

Mul õnnestus oma kaamera akulaadija kaheks nädalaks ära kaotada ja ma tundsin end reaalselt nagu Kati ilma karuta - keeldusin 70 euro eest uut ostmast, sest ma teadsin, et see peab kuskil kodus olema ja kui L. soovitas mul vaadata ühte neist kilekottidest, mida ma pidevalt rõdule "ära panen, et hiljem sorteerida", ilmus laadija lõpuks välja... koos mitme huvitava asjaga, mille kadumist ma veel märgatagi polnud jõudnud. Oh well. Igatahes olen nüüd täiel lainel tagasi ja jagada on palju.

Hetkel neid pilte vaadates on mul hea meel, et juuksuriaeg pole enam mägede taga. Ma vajan kevadeks ja suveks üht korralikku värskendust ja on aeg sellest aastaid välja kasvavast mustast juba heaga lahti saada.

Rääkides hetkeks mu jalanõudest, siis tegu on ühtede kõige mugavamate tossudega, mida ma omanud olen ja neist on kiirelt saanud mu lemmikud kõige tegusamatel tööpäevadel. ECCO Intrinsic kollektsiooni inspiratsiooniks on reisiv inimene, nii et nendega võib maha käia pikki kilomeetreid, ilma et jalad tuld lööma hakkaksid.

6 comments

 1. Mõnus riietus, ilus, street-classic look :) Edu juuksevärvi muutmisel, tegin selle läbi. Läksin süsimustast loomuliku juuksevärvi peale(punakas-pruun/blondish) ja olen väga rahul, juuksed on ka :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh!
   Loodan ise pärast sama rahul olla. :)

   Delete
 2. Nii mõnus hallitooniline outfit. Ja need tossud!!

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
 3. Meil on samasugused mantlid. Sulle muidugi sobib see väga ilusti ja veidi kadestan, sest ma pidin enda oma 20cm lühemaks tegema, et minu pikkusele paras oleks. Aga see oli seda väärt! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, tõesti? Ma ei ole ise ka teab kui pikk (164cm), aga usun, et see mantel on ka lühemana superkena. ;)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.