SHIRTS & DARKER JACKET: LINDEX / SHIRT WITH LACE: RIVER ISLAND
JEANS:  H&M / LIGHTER JACKET: NEW YORKER

Iga mõne aja tagant tabab mind vaimustus mingi uue lõike/materjali/stiili vastu ja nüüd on juba mitu nädalat mõlkunud mul peas vaid teksa. Teksajakid ja -särgid, teksapüksid (minu garderoobis valdavalt siiski musta tooni)... ja ärme alustagi teksa + valge pits või lihtne valge särk kombinatsioonist, see töötab mu meelest alati ja imeliselt. Öeldakse, et teksa on tagasi in - ma ei pööra väga palju sellele tähelepanu, mis on üleüldiselt in ja mis out, kuid võin öelda, et minu kevadises garderoobis on see vägagi in juba päris mitme eseme näol.

Every now and again I get obsessed with a new material/cut/style and this time it's denim. Shirts, jackets, jeans... and paired with white lace or a crisp white shirt - don't even get me started! 

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.