FULL LOOK: RIVER ISLAND

Siin on mu viimane koostöös River Islandiga sündinud teksalook... Mis pole isegi teksalook. Aga las ma seletan. ;) Nimelt, kui sain teada, et mul seisab ees ülesanne midagi teksaesemetega kombineerida, läksin otsejoones nende kodulehele, kus on selline sektsioon nagu Trends ning selle all True Blues, mis märgib just nende üht uusimat, sinist ja vägagi teksadele pühendunud kollektsiooni. Nägin seal seda kleiti ja mõtlesin, et oh kui lahe teksamaterjalist kleit! Poes vaatasin, et ei olegi teksamaterjal... Aga eemalt samas ju nii väga justkui on. Seega, selle asemel, et haarata ka kolmandaks komplektiks teksapüksid, mida ma kannan niikuinii kogu aeg, võtsin kleidi. Esialgu plaaniga seda mõne teksajakiga paari panna, kuid tol hetkel kui ma poes ringi sobrasin, seal veel teksajakke polnud. Aga ometi kujutan kui hästi see teksajakiga sobiks!
Sellest ümber kleidist ja nendest väga coolidest kingadest sündis minu meelest igati naiselik peolook - miski, mille suunas püüan edaspidi rohkem vaadata, sest paratamatult paneb see ka mu abikaasa silmad rohkem särama kui mu vanad head oversized t-särgid ja lõhkised teksad. :D
NB! Selle nädala lõpuni on River Islandis kõik teksapüksid -20%! Minu kaht lemmikpaari näed mu eelmistest outfittidest siin ja siin. ;)

p.s. Ka Mari-Liis möllas eelneval nädalal River Islandi rõivastega. Piilu tema blogist siin, millised komplektid tema kokku pani!


8 comments

 1. tähendab... KUIDAS nii ilus?! sa ei kanna piisavalt tihti kleite!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oioi, ma püüan siis edaspidi rohkem kanda! :D Aitäh Sulle!!!

   Delete
 2. Palun kanna rohkem kleite! Lihtsalt nii super näed välja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Püüan! :D Aitähaitähaitäh Sulle!! :)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.