FULL LOOK FROM RIVER ISLAND

River Islandis on tänasest 21. veebruarini kõikidel teksapükstel pakkumine -20% ja nad kutsusid mind sel puhul kombineerima oma lemmikuid teksalooke. Loomulikult alustan oma lemmikutest: mustadest lõhutud teksadest. Neid annab kanda reaalselt vähemalt sajal eri moel, millest mu lemmikuks on vana hea teksa + t-särk + nahkjakk, kuid et olete seda mu seljas juba niigi palju näinud, läksin teist rada: suures sooja kevade ja suve ootuses panin teksad paari mõnusa boheemlasliku latte-karva kudumi, kaabu ning narmasdetailidega saabaste ja kotiga. 
Need teksad mu jalas on õigupoolest jeggingsid, mis tähendab, et nad on pehmemad ja hoiavad paremini jala ümber, samuti pole neil esitaskuid. Aga minu petsid nad ära ja näevad pigem välja nagu teksad, mis on õmmeldud täpselt minu kehale.

NB! Minuga koos stiliseerib River Islandi rõivaid sel nädalal ka Mari-Liis, nii et piiluge kindlasti tema blogisse samuti! 

1 comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.