Mul oli õnne kasvada üles lapsena, kes väga sageli leidiski jõuluvana kingikotist just need asjad, millest ta habemikule detsembri alguses kirjutas, kuid mida aeg edasi, seda olulisemaks said muud asjad, ilmselgelt. Kui lapsena panin ma kolm ahjukartulit korraga suhu, et kiiremini söödud saaks (sest pärast söömist tuli jõuluvana!), siis nüüd ei taha ma kuidagi, et see ühine aeg laua taga lõppeks. Perega teeme üksteisele sümboolseid kingitusi ja jõuluvanale pole ma enam aastaid kirja saatnud. Küll aga meeldib mulle nüüd hoopis rohkem iseendale kingitusi teha. Olen terve aasta töökas ja tubli ning aasta lõpus olen iseenda jõuluvana.
Hetkel unistan suurest ja sossust kasukast, stiilsest ja kvaliteetsest crossbody kotist ning mõnest meigividinast: Chanel les Beiges puudrist (Chaneli puudrid on mulle oma hinna.kvaliteedisuhet juba tõestanud!), NARS "Luster" põsepunast (väga sarnane mu pikaaegse suurima lemmiku M.A.C "Margin"-iga, kuid tundub internetis olevate võrdluste järgi isegi parem) ning veel ühest nude-roosast huulepulgast, sest neid ei ole kunagi liiga palju. Tahan tegelikult M.A.C "Creme Cup"-i, kuid ei leidnud sellest normaalset pilti. Muide, ühe pildil olevatest asjadest olen endale tegelikult juba soetanud, kuid ootan, et see kohale jõuaks. Arvate ära, mille? :P
Mis teie jõulusoovide nimekirjas on?

NB! Kui hetkeks materiaalsetest asjadest kõrvale vaadata, siis mu suurim jõulusoov on tegelikult, et kõik varjupaikade kassid ja koerad leiaksid endale jõuludeks kodud. Kes lemmiku soetamisele mõelnud, siis miks mitte teha seda just nüüd? Meie võtsime oma esimese koera kutsikana perekonnast, et saaksime kõike ise koos temaga õppida ja vaadata, kuidas suhe sujub, kuid olen üsna kindel, et oma õe või venna saab Freddie kunagi varjupaigast. Selleks peab esmalt lihtsalt suurema kodu soetama. :)
Kellel kodu pole võimalik pakkuda, võiks aga osa võtta sellest heateost ja vedelevaid lelusid, tekke, kaelarihmu jms koertele saata. Mina igatahes vaatasin juba eile terava silmaga kodus ringi ja leidsin mõned rihmad jms, mida Freddie ei vaja ja mis võiksid rõõmu valmistada mõnele teisele karvasele tegelasele.
We don't give big presents in our family anymore, it's much more important to just sit together, enjoy good food and all the lights (and hopefully snow), but now I'm being my own Santa every year. I've worked hard for the whole year and deserve to treat myself, right?
This year there are five things on my wishlist: a big fluffy faux fur coat, a beautififul high quality crossbody bag and some makeup bits (of course): NARS "Luster" blush, Chanel Les Beiges powder and a pinky nude lipstick. I actually want "Creme Cup" from M.A.C, but couldn't find a good enough photo.
What's on your wishlist this year?

2 comments

  1. Ehk olen ma südametu, aga kodutuid koeri - kasse minu käsi toetama ei tõuse! Olen isegi loomaomanik, niiet loomi ma siiski ei vihka :) Mina toetan aastaringselt hoopis 10€/kuus Tallinna lastehaiglat. Minu jaoks olulisem ..

    ReplyDelete
  2. Mina jällegi toetan su ideed, et kassid-koerad kodud leiaksid. Kuna loomad ei saa enda eest rääkida, siis on lihtsalt kurb vaadata jälle mõnda pilti kodutuks jäänud loomast :(

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.