Käisime laupäeval restoranis Tuljak (Pirita tee 26e) isa sünnipäeva tähistamas. Ma polnud kogu oma pere korraga juba nii pikalt näinud, nii et need tunnid olid minu jaoks täielik happy place. Olen viimasel ajal tugevas stressis olnud, millesse ma detailsemalt ei süübi, kuid lähedaste ringis viibimine on sellele kõige parem leevendus, mida ma ette oskan kujutada.
See oli mu esimene kord Tuljakus ja emotsioonid on mitmekesised. Sisustus on 5+ ja menüü on täis rohkelt väga huvitavaid roogi, hinnaklass on kõrge (juba eelroog maksab enam kui kaks korda nii palju kui ma tavaliselt argipäevasele lõunale raatsin kulutada... :D). Minu lemmikuks osutus Vietnami supp ja kui magustoidule mõtlete, siis sealne ekleer sisaldab kukeseent, mis on pagana veider, aga tasub proovimist, kui on soov midagi uut katsetada.

On Saturday we celebrated my dad's birthday at restaurant Tuljak (Pirita tee 26e). Beautiful interior and a very interesting menu, so worth a visit when you're visiting Tallinn and looking for a nicer place for dining. 

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.