LUSH-il on väljas uus jõulukollektsioon ja nende jõulutooted on alati olnud ühed mu lemmikuimad, sest millal siis veel end tundideks vannituppa lukustada (ja seda heas mõttes :D) kui mitte külmal talvel? Käisin hiljuti Riias nende uue jõulukollektsiooniga tutvumas ning siin on kolm toodet, mis mulle enim silma jäid ja ka mu soovinimekirja rändasid. Loomulikult on kollektsioonis veel terve suur hulk põnevaid vannivahte- ja pomme ning näo- ja kehahooldust, kuid et ma pole neid isiklikult proovinud, ei oska ma neid ka hirmsasti tahta või soovitada. Küll aga olen tuttav nende kolmega, mida teilgi agarasti katsetama julgustan! ;)

SALT & PEPPERMINT BARK KEHAKOORIJA. Magusa piparmündi ja meresoola koosluses on midagi nii hõrgutavat, et ma võiksingi terve ülejäänud elu lihtsalt seda kehakoorijat nuusutada ja õnnelik olla. :D See koorija tuleb esmalt vee all märjaks teha (või peab märg olema nahk) ning siis seda nahale hõõruda ning lõpuks kõik kätega nahka masseerida kuni sool on sulanud. Ma pole kunagi varem ühtegi sellist tükikoorijat proovinud, kuid see tundub väga lahe vaheldus ja kas ma mainisin, et see lõhnab täiesti imeliselt? 

ROSE JAM DUŠIGEEL. Mulle hirmsasti meeldivad LUSH-i dušigeelid ja -kreemid. Neil on intensiivsem lõhn ja nad justkui kestavad ka kauem, sest vajad korraga imevähe. Selles geelis on ka kübeke sidrunit, nii et tal pole sajaprotsendiliselt lääge roosiaroom, pigem on tegu ergutava lõhnaga, milles lihtsalt ka tugevaid lillenoote. 

THE ICING ON THE CAKE KREEMSEEP. Teate, mis minusugusele laiskloomale meeldib? Kui keha saab korraga nii pesta kui kreemitada ning see kreemseep võimaldab mul täpselt nii teha. Selles "pudingus" on mandlit, apelsini, laimi ja sidrunikoort ning lisaks niisutavat ausa kaubanduse kakaovõid. Lõhnab nagu unenägu ja nahk jääb nii-nii pehme!

Kel huvi, siis kogu LUSH-i jõulukollektsioonile saab pilgu peale heita siin! :)

1 comment

  1. ooo! kreemseep! ma vihkan kreemitamist...

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.