COAT, SWEATSHIRT & SKIRT: NEW YORKER (new collection) / BOOTS: STRADIVARIUS / BAG: ZARA / SUNGLASSES: LE SPECS / SCARF: HOLZWEILER / WATCH: TRIWA

Kiired kaadrid eilsest koos New Yorkeri sügiskollektsiooni ja mu lemmiku Holzweiler salliga. See sall on kõige soojem ja mõnusam, mida ma iial omanud ja tõestab, et vahel tuleb millelegi kulutada ebanormaalselt suur summa. Sain selle talvel Norrast allahindlusel 60 euroga (tavahind jäi vist 90 kanti... ), aga ta on siiani sama ilus nagu esimesel päeval, samas kui kõik 10-20eurosed, mida kokku ostan lähevad juba nädalatega topiliseks. Nii et järjekordne näide, et vahel ületab kvaliteet kvantiteedi, sest järgmise tumeda salli jaoks pole mul nüüd igatahes tükk aega vajadust.
Aa, ja kas ma ütlesin, et olen puhkuselt tagasi ja uut vaimu täis? Võtan sõnad tagasi... Ma olen kogu aeg nii hirmus unine. Lisaks sellele tundub, et to do list kasvab isegi siis kui ma sealt kogu aeg asju maha tõmban. Lisaks sellele ei jõua ma täna Tallinn Fashion Weekile minna, mis on üks suur märg pisar, kuid prioriteedid jäävad prioriteetideks ja muud toimetused on mulle eluliselt pakilisemad kui sealsed show'd. Õnneks on palju andekaid fotograafe, tänu kellele saan hiljem kollektsioone uudistada ja oma lemmikuid teiegagi jagada. :)

Praegu aga jätkan tööga. Olen korraliku suhkrulaksu all, muidu ei saaks midagi tehtud... :D

A simple look from yesterday with New Yorker fall collection and my favourite Holzweiler scarf. It's the warmest thing ever, SO worth the price I paid for it. But sometimes it's worth spending more money on something, in my case I also tend to treasure these things more than others... :)

14 comments

 1. Kui kaua ma seda ootama pidin! Hot mama.

  ReplyDelete
 2. i hear you. oman üht 200 eurost acne salli, mis AUSÕNA on oma hinda 140% väärt. mul ei ole mitte ühtegi eset, mida ma armastaks nii palju, kui seda hirmus suurt, hirmus sooja ja kõige kvaliteetsemast peenvillast salli. kui, siis ainult oma autot.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, Acne sall on mul aastaid wishlistis olnud, aga liigun selle suunas sammhaaval... :D Aga usun tulihingeliselt, et pigem alati kulutada ühele asjale rohkem kui mitmele asjale vähem (ja võib-olla lõppkokkuvõttes isegi rohkem). Ma armastan ja hoian esemeid, mis kallimad olnud kuidagi rohkem, sest neil on oma lugu. Lugu algab sellega, kuidas neid soovima hakkasin, kuidas nende jaoks kõrvale panin või kuidas astusin otsustava sammu need lõpuks osta ning sellega kaasnev elevus jääbki neisse justkui elama ja valmistab aastaid rõõmu. :)

   Delete
  2. Ma saan küll sellest mõttekäigust aru, aga ise ei nõustu, et selle rõõmu ja elevuse jaoks peab asi kallis olema. Mul on just nii, et kuna enamus riietest kaltsukatest ostetud, siis asja kandes tuleb meelde see hasart ja elevus, kuidas mingi eriti mõnusa eseme naeruväärselt odavalt sain ja iga kord eset kandes tuleb see rõõm uuesti meelde.

   Delete
  3. Loomulikult ei pea asi kallis olema, lihtsalt kallimate asjadega seostub see rõõm mul alati (sest ma ei ostaks ju kallist asja kui see mulle rõõmu ei valmistaks). Olen sama õnnelik ka mitmete-mitmete muude asjade üle, näiteks New Yorkerist 20 euroga skooritud kasukas või reisilt ostetud eurone käepael. :)
   Asjade odavalt skoorimine on muidugi megahea tunne, just täna sain ammu soovitud asja -40% ja tunnen end vist veel väga pikalt võitjana. :D

   Delete
  4. This comment has been removed by the author.

   Delete
  5. Olin pool aastat ühe Taani aksessuaari disaineri juures praktikal ning kuna seadus ei lubanud mulle rahas tasu maksta siis maksti mulle "natuuras" ehk siis sallides ja kottides. Ning nõustun eelpoolsega - kui korra on kaela saanud täisvillase või kašmiirist või peensiidist salli ning näpuotsa käsitsi valmistatud beebipehmest nahast koti, siis enam polüestri, akrüüli ja kunstnaha peale tagasi ei lähe. Sest lõppkokkuvõttes pole asi brändis ega hinnalipikus, asi on selles, mis materjalist ja kuidas ese valmistatud on.

   Delete
 3. Vaauuu, nii väga meeldib see outfit! :) Samas sinu seljas on kõik ilus!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.