JACKET: NELLY.COM / SKIRT: FOREVER21 / BLOUSE: SEPPÄLÄ (old) / BOOTS: TAMARIS (old)
BAG: MICHAEL KORS


Täna hommikul magasin ma sisse, mis tähendab, et päev lausa lendas mööda. Nii läheb alati kui jään voodisse kauemaks kui algselt plaanitud: päev rammib mulle otsa ja ma polegi selleks justkui valmis... Pärast tööd sain sõbrannadega kokku ja läksime restorani Kolm Sibulat (soovitan nuudleid!!!). Nägime viimati mu pulmas, nii et juttu aina jätkus ja jätkus ning meie vadin jäi isegi pooleli, nii et oleme juba järgmise deidi paika pannud.
Aga rääkides tänasest riietusest, siis see jakk on mu suur-suur lemmikost nelly.com-ist ning seeliku ostsin mesinädalatel Londonist. Mulle väga meeldib see komplekt ja mul on tunne, et see sobib eriti hästi mu uue põhisoenguga, milleks on silutud madal krunn: kavatsen seda kanda kuni mu juuksed oma imelikust pikkusest ja lõikusest välja kasvavad. :D
Sätin nüüd voodisse, aga nii homme kui reedel on mul ees toredad üritused, nii et postitan juba varsti jälle!

Time flew by so fast today... It always seems to when I accidentally sleep longer than I had planned and donät get to go through my morning routine. The day just hits me and I'm unprepared. But it was an usual Wednesday. I got some work done and after that met up with my girlfriends. We went to a restaurant called Kolm Sibulat and they had amazing noodle soup! It was great to catch up - we hadn't seen each other since the wedding and there was so much to talk about. 
As for my outfit - LOVED it today! I'm obsessed with both the jacket and the skirt and I feel like this outfit went perfectly with my new go-to hair style, which is a sleek low bun until my hair has grown out of its awkward length and style. 
Anyway, a lot of exciting things coming up tomorrow and on Friday as well. Stay tuned! :)

5 comments

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.