SHOES: ZARA / JEANS & TOP: LINDEX / BAG: MOHITO / WATCH: MICHAEL KORS
SUNGLASSES: LE SPECS
Sel nädalal oleks justkui kaks nädalavahetust ja mul pole selle vastu vä-hi-mat-ki! Samas on ka tööl praegu eriti mõnus aeg: uus hooaeg tuleb aina suurema hooga peale ja põnev on töötada sügistalvise kollektsiooniga, sest ma ise olen alati sügismoest rohkem vaimustunud kui suvistest hõlstidest. Nii nagu eelmises postituses, ootab ka täna mind sõit maale... ja homme veel sügavamale maale. Haaran raamatu kaasa ja loodan, et saan ka pisut päikese käes peesitada enne kui lehed langema hakkavad.

It's Friday guys and since yesterday was a free day for us Estonian office people, it feels like we have two weekends ... which is great! Today I'm again off to the countryside after work. Can't wait to read a book and hopefully catch some sun before the leaves begin to fall...

AND NOW A BONUS HAPPY FRIDAY BLOOPER!

8 comments

 1. Üli-ülimõnus toonide ja triipude kombo!

  ReplyDelete
 2. ma vist eile Lindexi poes vaatasin sama pluusi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hetkel jäi ta poodi, sest ma tegelikult läksin rasedariideid sinna vaatama aga vb lähen tagasi millalgi siiski ja toon selle koju.. kui see venib piisavalt :D

   Delete
 3. Sinu blooperi pildid on alati mu lemmikud! Aga seda triibupluusi peaks isegi poodi piiluma minema, sobiks hästi mu uue triibuseelikuga kokku (loe: tahan olla üks suur triip).
  Ps. Nii veider oli eile (alles nüüd jõudsin kommenteerima:D) vaadata pikkade mustade pükstega outfiti postitust kui ma ise olin väikese kleidikesega ja ikka oli palav.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! :)
   p.s. Ma arvan, et Sa oleksid üks väga armas suur triip!

   Delete
 4. Uuu, seda pluusi tsekkisin juba su Intagramist! Täiega cool!
  -P.
  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.