BOOTS: TAMARIS / BEANIE: SEPPÄLÄ / LEATHER JACKET: STRADIVARIUSSHORTS & TOP: LINDEX 

Täna oli us-ku-ma-tult kehv päev. Okei, sellesse mahtus kaks väga toredat tunnikest tüdrukutega, kuid kõik ülejäänu oli nii karm, et tundsin end nagu see koer. Vahel kuhjuvad töö, lugemata-vastamata meilid, pulmade organiseerimine ja inimsuhted nii kõrgeks, et kogu see kuhi vaarub ja vajub mulle lõpuks peale. Tunnen end praegu nii abitult ja mul on kõigest nii kõrini, et tahaks end lihtsalt ära peita. Aga ma tean, mis on mu tujutõstmise kokteil: niipea kui see postitus on üles pandud, viin Freddie parki jalutama ning tagasi tulles käin pesemas, panen selga oma kõige pehmema pidžaama ja poen koos raamatuga voodisse. Hommikune esimene käik on politseijaoskonda, nii et ma olen väikese me-time'i täielikult ära teeninud. Oehoehoeh. :D Aga ma loodan, et teil on kõik hästi, pildid meeldivad teile ja räägime peagi taas! :)

It has been an extremely crappy day today, so as soon as I click "Publish", I'm going to mix my good mood cocktail. The ingredients are a walk in the park with Freddie, taking a bath, putting on my comfiest clothes and climbing into bed with a good thriller. Tomorrow morning my first thing on the list is to go to a police station, so I deserve a little break and me-time. But I hope everything is well with you and I'll talk to you again soon! :)

1 comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.