Pean midagi üles tunnistama... Ma valin kosmeetikat alati esmalt pakendi järgi. Kes mu blogi pikemalt jälginud, see teab, kui oluline on mulle pakend... Ja tihti mind ei huvitagi, kas 3eurone huulepulk on sama hea kui 30eurone, kui sellel esimesel tuleb plastikust korgile juba nädalaga mõra, siis kulub alt nimi maha, nii et ükski oh-kui-lahe-huulevärv-mis-selle-tooni-nimi-on ei saa kahjuks vastust... Kuna ilutooted on mulle olulised ja tegu on ju tegelikult väga isiklike asjadega, rääkimata sellest, et kasutan neid pea igapäevaselt, meeldib mulle, kui neid on lisaks ilu loomisele ja lihtsalt ilus vaadata. :) Ideaalis oleks mul kogu kosmeetikakoti sisu mustades ja kuldsetes toonides, umbes täpselt nii, nagu pakendab oma tooteid Chanel.
Kui suurt rõhku teie kosmeetika ostmisel pakendi välimusele (ja kvaliteedile) panete? Millise kosmeetikabrändi pakendid teile kõige rohkem meeldvad?

I have a confession to make. I judge a book by its cover choose makeup by its packaging. The prerriet and more high-quality it is, the better. Often I don't even care if a cheap product works just as well as an expensive one - if the packaging is cheap and breaks after a couple of weeks, it's just not nice! Makeup is something very personal and since I use it almost every day, I want it to not only work well, but also look nice. My ideal makeup bag is all black and gold. Just like Chanel! :)
How much do you care about packaging? Is it important to you or do you just want the product to work well? :)

10 comments

 1. Paken on mulle samuti vägagi oluline ja põhiliselt kasutan Chaneli kosmeetikat😊

  ReplyDelete
 2. Chanel on küll hea pakendiga, aga kahjuks pakendi sisuga mina rahule ei jäänud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mis tootega sa täpsemalt rahule ei jäänud? Olen kindel, et neil polegi kõik tooted kiiduväärt, aga samas tuleb tõdeda, et Chaneli valikus on ka mõningaid suurepäraseid leide. :)

   Delete
  2. Ripsmetušši ei ostaks ma enam uuesti. Mul kippus see juba peale kuute tundi pudenema.

   Delete
 3. Ma saan aru küll, et mõned Maybelline huulepulgad võivad olla samas toonis või ehk isegi peaaegu sama hea kvaliteediga kui MACi omad, aga MACi välimus on lihtsalt nii-nii ilus ja pigem alati eelistangi just seda brändi. Niiet jah, ka mina valin esmajoones pakendi järgi... samas meeldivad mulle näiteks ka L`Oreali erikollektsiooni huulepulkade mustad ümbrised. Väga šikid!
  Lihtsalt ilusa välimusega kosmeetika on kui omaette elamus ja pakub emotsiooni nii hommikuti, kui meikima asun ning päeva välten, kui meiki kohendan...

  www.cosmeticspower.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Amen for black&gold. Mul isegi meigikott must sametine kuldse lukuga :D

  ReplyDelete
 5. Artdeco kulmupuuder on vist ainuke asi, mida ma olen nõus ka maailma kõige tüütuma pakendiga kasutama :D

  ReplyDelete
 6. Absoluutselt ei vali meiki pakendi järgi, peaasi et terve olek. mind huvitab ikka ainult see, et toode hea oleks :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.