SKIRT, T-SHIRT: LINDEX / BAG, WATCH: MICHAEL KORS / SHOES: PRIMARK

Ma jumaldan suve ja kavatsen terve selle nädalavahetuse veeta päikese käes lugedes, kuid mis puutub riietesse, siis ma ei jõua sügist ära oodata. Kitsad teksad, mustad nahksaapad ja -jakid, mõnusad suured sallid... Nendega olen ma 100% omas elemendis. Sel suvel on mul tunne nagu ma muud ei kannakski kui musti šortse ja lühikesi seelikuid koos lihtsa ülemise osaga. Lilleliste kleitide fänn ma lihtsalt pole ja selle palavaga ei tule muu justkui kõne alla. Mitte, et ma kurdaks. Võtan iga kell liiga sooja enne liiga külma. 

Täna tahtsin teile näidata seda eriti ilusat lukkudega Lindexi seelikut. Niipea kui seda poes nägin, teadsin, et pean selle saama ja õnneks istub see ka seljas täpselt nii nagu ma soovisin ja ette kujutasin. Ja parim osa? See maksab ainult 19 eurot! Noh... ja see t-särk räägib enda eest. :D

I absolutely love summer, but I can't wait for fall, since it's my favourite fashion season. Leather boots, skinny jeans, beautiful jackets, big scarves... That's what I need to feel 100% in my own element. :)
Today I wanted to show you this absolutely beautiful Lindex skirt with zippers. As soon as I saw it in the store, I knew I had to have it and the best thing is that it only cost 19 euros! And as for this t-shirt... well, it speaks for itself, doesn't it? :D

9 comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Wow, see neljas pilt on lihtsalt super. :)

  ReplyDelete
 3. Tead, mul on nii hea meel, et sa nii tihti blogid. Ei tea, kuidas sa jaksad ja jõuad, aga see igatahes innustab ise ka tublim olema.
  Riietus on ka cool loomulikult. Mul on endal sarnane seelik ja kannan seda vähemalt kord nädalas. Ja sügist ootan ka samamoodi. Teletorni juures pildistada on samuti äge idee, panen kõrva taha ;)
  -P.
  Bowtie Diary

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii, aitäh. Ma annan endast parima, et võimalikult tihti blogida, sest naudin seda ka ise nii väga ja tore, et keegi seda veel märkab. :)

   Delete
 4. Anna Elisabeth, random küsimus, aga kas sinu equa pudeleid veel on? :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.