PHOTOS: JELENA RUDI

Käisin 7. augustil Noblessneri sadamas, kus Baltika Group brändid esitlesid oma sügistalviseid kollektsioone. Pean tõdema, et mulle jäi enim silma viimane, sel sügisel oma 20. juubelit tähistava Ivo Nikkolo show. Kui need badass olekuga naised lavale astusid, unustasin ma täielikult, et olen juba peaegu tund aega 30kraadises, pimedas ja umbses ruumis põrandal istunud. Just istekoha puudumise tõttu ei saanud ma ka väga häid pilte, nii et jagan teiega Jelena Rudi omi enda lemmikkomplektidest Ivo Nikkolo kollektsioonis. Ebasümmeetrilised lõiked, must toon, oversized mantlid ning mütsid ja minu süda on võidetud!

Here are some of my favourites from Estonian brand Ivo Nikkolo's autumn-winter collection! A lot of black, unexpected shaped and cuts, oversized coats and fun hats is all that is needed to get my attention. ;)

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.