Haa, kelle ma ära lollitasin? :D Minu näolapp on ikka endine, küll aga läbis mu blogi suuremat sorti uuenduskuuri. Olin vanast disainist juba nii tüdinud, see oli minu silmis algeline ja aegunud. Nüüd on kõik teile mugavam ja kättesaadavam: ülevalt ribalt leiate veidi infot minu kohta, kontaktandmed, vastused levinumatele küsimustele (mis kaamerat ma kasutan jne) ning infot koostöövõimaluste kohta. :)

Paremal menüüribal olete vaid ühe kliki kaugusel mu teistest sotsiaalmeediakanalitest: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube ja Bloglovin'. Instagrami postitan sageli live-update'e oma elust, Facebooki nupp viib teid mu blogi Facebooki lehele (kus teid on varsti juba 4000, vau!), Twitteris olen ma muidu üpris vaikne olnud, aga püüan seda sagemini kasutama hakata. Bloglovin' teeb aga blogide jälgimise oluliselt mugavamaks - logid sisse ja näed kohe, kas ja kes su lemmikutest on midagi uut postitanud. Kes eelistab blogi jälgida Google Friend Connecti kaudu, sel tasub klikata Bloggeri ikoonile. Paremalt leiate ka mugavama otsetee Instagrami ja Facebooki, lisaks jäid alles vana hea otsingumootor ja arhiiv. 

Niisiis, ma väga loodan, et mu blogi lugemine on teile nüüd natukenegi ilusam ja mugavam, mu armas elukaaslane nägi igatahes kõvasti vaeva, et see saaks just niisugune nagu ta nüüd on... Mina kõrval seletamas, näpuga näitamas, noogutamas, pead raputamas... :D SUUR-SUUR aitäh Sulle siin ka, kallis, et Sa lisaks mulle ka minu blogi ära kannatad. :)

Kuidas teile uus disain meeldib? Kas lugemine ja blogis ringi liikumine on nüüd mugavam? :)

Haa, who did I fool? My face is still the same, but my blog got some job done. ;) I now have a beautiful new design made by my boyfriend (who also works as a graphic designer). I hope that now everything is more simple and accessible for you guys - all my other social media channels are only one click away and you can also find more info about me and some PR/Collaboration possibilities if you're interested!
How do you like it? :)

22 comments

 1. Mulle üldiselt väga meeldivad valged blogikujundused ja sinu oma on ka nii mõnus hetkel. Ise üritasin ka paar nädalat tagasi uut kujundust luues põhirõhku valgel hoida, aga noh.. tasapisi olen ta jälle natuke liiga kirjuks hetkel tuuninud. :D Üritan sellega midagi ette võtta, aga väga võimalik et pean tõdema, et ma lihsalt ei suuda nii puhtalt valge olla. :D
  Ma ei tea, kas sa muidugi seda soovitust arvesse võtad, sest loeb ikkagi sinu maitse, aga mulle meeldiks kui header oleks natuke kitsam ehk siis seda valget su nime üleval/all natuke vähem. Kõik muu on väga tipstops. Kiitus su mehele! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh, edastasin kiidusõnad! :) Kusjuures headerile olen ise ka mõelnud, aga kuna me selle jätsime hetkel puutumata, siis ei teinud veel ka seda muutust. Tõenäoliselt tuleb see siiski varsti. :)

   Delete
 2. Mulle ka meeldib! Kuidagi väga mõnus ja puhas :) Muidugi oli see seda ka enne, aga praegu on kuidagi mõnusam väljanägemine. Headeri osas nõustun Katrega, et võiks tõesti veidi kitsam olla, aga samas ega see oluliselt ei häiri ka :)

  ReplyDelete
 3. Mulle ka see facelift meeldib. Valgega on see oht, et võib mõjuda steriilselt-kliiniliselt, aga siin jätab just pehme mulje. Mis võiks veel olla? Photoshootideks on valitud kenad ja põnevad kohad, moefotode seeriate juures võiks olla ka märge, kus pildid tehtud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh kommentaari eest, jätan selle märkuse huvitavamates paikades pildistades meelde. ;)

   Delete
 4. Mind headeri laius praegu ei häiri üldse. Pigem oli hea, kodune blogi külastama tulla, vähemalt midagi tuttavat oli ees :D Muidu väga hea töö! Need sotsiaalmeedia nupukesed on ka mõnusad, ise ei ole veel avastanud, kuidas neid saada.

  Jaksu edaspidiseks, ülimõnus blogike on Sul :)

  ReplyDelete
 5. Väga-väga ilus kujundus. :)

  ReplyDelete
 6. Great minds think alike, sest mul on ka hetkel käsil oma blogi uuenduskuur ja ma ütleks, et mul põhimõtteliselt 90% selline samasugune disain ja asjad :D

  ReplyDelete
 7. Kui tohib küsida, siis kuidas said need sotsiaalmeedia nupukesed ja jooksvad instagrami pildi?! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nupukesed joonistas elukaaslane ise ja kirjutas need koodidena sisse... vms. :D Mina ei jaga neid asju. :(
   Instagramil on oma gadget, mida saab blogisse tõsta. :)

   Delete
 8. Looks amazing! Great blog you have!

  X

  ReplyDelete
 9. Väga konkreetne ja puhas! Ja mul on nii hea meel, et uue kujundusega vana header ära ei kadunud (:

  *Merrific*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sellest ei raatsiks ma küll loobuda, tõesti... Aitäh! :D

   Delete
 10. Ühinen ka kiidusõnadega! Kadestamisväärne disain on sul siin tõesti :)
  -P.
  Bowtie Diary

  ReplyDelete
 11. Meeldib väga blogi uus kujundus! :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.