SANDALS: H&M / JEANS, HAT: LINDEX / BLOUSE: SEPPÄLÄ  / BAG: MICHAEL KORS

Eile oli üks tõeliselt sinine esmaspäev... Noh, kõik peale taeva oli igatahes sinine. Olin peaaegu ööläbi üleval ja vaatasin Harry Potteri viimast kaht filmi, et seda siis terve ülejäänud päeva tugevalt kahetseda. Ehkki ma jõudsin palju tööd ära teha, blogida ja isegi sünnipäeval käia, ei jõudnud ma ära oodata, et saaks juba tagasi voodisse. Mul on tunne, et see paistab ka nendelt piltidelt välja...
Täna puhusid juba teised tuuled, ehkki taevas polnud endiselt ainsatki sinist laiku. Ma olin puhanum ja väga produktiivne, ühtlasi superõnnelik, et käes on juuli, sest sel kuul toimub nii palju lahedaid asju: laulupidu, POSITIVUS, paaripäevane Helsingi reis sõpradega ja... puhkus! Tõsi, ainult üheks nädalaks, aga asi seegi, sest mu viimane puhkus oli varsti juba aasta aega tagasi. Ma peangi hoolega mõtlema, kuidas puhkus veeta, sest ma ei tahaks sellest ainsatki päeva raisku lasta. Sel ajal on ka mu Norras elavad sugulased Eestis, nii et kindlasti veedan ka nendega võimalikult palju aega, ma igatsen neid hullupööra, eriti oma kahte väikest printsi! :)

It was a truly blue Monday yesterday. Although, the sky was grey (as usual, we haven't had a proper summer weather since May... ), everything else was just... blah. :) I managed to work a lot, blog and even go to a little birthday party, but since I'd been up until 5am watching Harry Potter movies, I couldn't help but think about my bed all day. :D
Today is much better, I've been so productive and I'm truly proud of myself. I'm also quite excited about July, since there are a lot of cool happenings this month, beginning with our big Estonian song festival on Saturday. Then followed by Bastille concert, POSITIVUS and my mini vacation which includes a 2-day trip to Helsinki! :) 

5 comments

 1. Kas lähete ka laulu- tantsupeole?

  ReplyDelete
 2. Puhkus tasub jah varakult ära planeerida, sest minu 2,5 nädalat läks nii ära, et ma ei jõudnudki midagi teha, mis mul plaanis oli. Aga vahest on vaja ka niisama olla. Katsun oma juulis aset leidva puhkuse produktiivsemalt veeta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oeh, ma kardan, et minu puhkus möödub ühe silmapilgutusega... :D

   Delete
 3. AnonymousJuly 05, 2014

  Lemmik outfit!:)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.