SHORTS: GINA TRICOT / BLOUSE, SANDALS: H&M / BAG, WATCH: MICHAEL KORS / HAT: LINDEX

Üks asi, mida ma kindlasti esmaspäeval tööle tagasi minnes mõelda ei saa, on et ma ei võtnud oma puhkusest viimast... Sest seni olen ma seda täie rauaga teinud! Laupäeva veetsime POSITIVUS festivalil, kus ma nägin esimest korda Ellie Gouldingut live'is ja mitte ainult seda - ma seisin ka esireas! Pühapäev oli rannapäev, mis lõppes mõnusa filmi- pluss kokkamisõhtuga, esmaspäeva ja teisipäeva veetsin Linnariga Helsingis ja eile olin terve päeva koos Norrast külla tulnud sugulastega. Käisime lõunat söömas ja vanalinnas jalutamas ning õhtu veetsime mu vanemate juures õhtust süües, lastega mängides (ma jumaldan neid kaht väikest printsi!) ja Prosecco klaasi taga elu üle arutades. Täna veetsin umbes kaks tundi rannas ja nüüd istun ja kuivan pärast jahutavat dušši, et siis end valmis sättida ja sugulastega järjekordsele õhtusöögile minna. Seekord restorani Ruhe ja ma olen selle pärast väga elevil - olen seal üks kord varem käinud ja siis oli toit imehea!

This is the outfit I wore yesterday for lunch with my relatives and dinner with my parents. I love those new shorts I found from Gina Tricot this week! They are made of very light material, which is perfect for those hot summer days we're (luckily) having lately, pluss the go well with t-shirts and more feminine tops as well.
Now I'm cooling off after a hot couple of hours at the beach. I just took a shower and I'm getting ready to go to yet another dinner... Food tastes so much better during vacation! :D

11 comments

 1. Kübar sobib sulle ikka nii hästi! Mõnusad pildid :)

  ReplyDelete
 2. Soovitan katusekinos ka ära käia :) ülimõnus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinna ma tõesti pole veel jõudnud. Aitäh soovituse eest! :)

   Delete
 3. Väga kena riietus! Kübar sobib sulle tõesti suurepäraselt ;)

  http://evailusadasjad.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Oh see kaabu/kübar, see on nii ilus. Olen mitu korda Lindexist sellist pruuni proovimas käinud ja ikka kripeldab, tuleb vist koju tuua see :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. See pole päris sama, millest ka pruun versioon on, aga mul on ka see teine olemas, millest sina räägid (aga must) ja ma tõesti soovitan! :) Ei mingeid bad hair day'sid ja see annab ikka palju outfitile juurde! :)

   Delete
 5. Kui tore, et tööle tagasi lähed. Mul on just üks suur stiliseerimine ees ja mõtlesin ka Lindexi showroomist läbi astuda. Ilus-ilus-ilus oled! Ja puhanud nagu printsess. Sinu uus ja naiselik look, kus on palju kübaraid, on väga kütkestav.

  ReplyDelete
 6. Hey Anna! Thank you so much for the comment you left on my blog, it was really funny! :) I'm glad you commented because I just discovered your blog and absolutely love it, especially the photography. Even more, because I love seeing more blogs from the Baltics :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh hey, thank you for responding, I'm happy to hear back from you! :) I agree, Baltics is very behind on the blogging field, but I hope it'll improve. :)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.