Kui eile oli mul liibuv seelik paaris kontsakingadega, siis täna olin jälle mugavas, igapäevases elemendis. See outfit võimaldas mul suurepäraselt nii poodides vajalikke asju jahtida, lõuna ajal kohtumas käia kui laos kaste tassida ja nende sisu sorteerida. Jah, pole see showroomi majandamine nii glamuurne midagi, et proovin riideid selga ning istun ja lakin küüsi kuni keegi külla tuleb, vahel on mul tunne, et saan just siin töötades suveks vormi (ja suured pappkastid + paberinuga tuletas mulle meelde, et peaksin plaastreid ostma tööle... :D)
Lisaks nende piltide tegemisele mahtus mu lõunapausi sisse loomulikult ka lõuna ise. Seekord taas mu lemmikud Boheemi köögi kanawrapid Cafe och Bar Popularis, soovitan soojalt (wrapid ise on külmad :D)!

Teen juba rõõmsalt puhkuseplaane, kuid sel nädalal ootab siiski veel palju ees. Juba homme algab pisike kingiloos, kus üks õnnelik võib endale võita midagi ilusat oma koju! ;) Ühtlasi kirjutan teile peatselt oma viimasest suurimast ostust, mis paneb inimesi mulle tänaval sõna otseses mõttes järele vaatama. Mis see küll on? Kes mu Instagrami jälgib (@annnaelisabeth), see vast juba aimab, millega tegu. :)

Yesterday I had a skirt and heels, today it's back to shorts and Converse again. I had so much running around to do today, I couldn't imagine a better and comfier outfit for that. During my lunch break I didn't just take pictures, I actually ate lunch as well, surprise-surprise. This time, again, my favourite chicken wraps from cafe och Bar Popular. :)
 
BLOUSE, LACE SHORTS: H&M / HAT, BRACELETS: LINDEX / SHOES: CONVERSE / BAG: EBAY NECKLACE: SEPPÄLÄ

11 comments

 1. Pärast sinu puhkust ja mini Taanit lähme Boheemi! Aitäh tänase eest!
  PS: jysk oli aja raisk :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pole tänu väärt, tule ikka jälle! :) Boheemi lähme kindlasti, ma tahaks juba midagi muud ka neilt proovida, mitte ainult oma turvaliste kanawrappide juurde jääda... Ja Sina pildista Taanis palju-palju!
   p.s. Oma mure, et garderoobi läikivat kardinat ei taha.

   Delete
 2. Seda kanawrappi peab küll minema mekkima! :)

  ReplyDelete
 3. Pakun, et inimesed jäävad vaatama järele Sinule ja Su uhkele raudratsule :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kas just mulle, aga ühele ratsule küll! ;)

   Delete
 4. On see suur ost su kübar, millele inimesed järele vaataks? Ma vaataks igal juhul küll :)

  ReplyDelete
 5. Sul on nii ilusad jalad! :)

  ReplyDelete
 6. Teine ja neljas pilt on nii armsad ja vallatud (: Ja ma olen täielik Boheemi kanawrapi fänn aga ei ole veel kordagi rohkem kui ühte poolt jõudnud ära süüa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! :) Mul, muide, sama lugu... Poolteist jaksan süüa maksimaalselt.

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.