Ma pole vist kunagi varem nädal aega järjest iga päev outfitipostitusi teinud, vau! Luban, et nädalavahetusel ootab teid ka üks iluteemaline postitus, aga praegu tänane outfit ja veidi juttu. Mulle meeldib viimasel ajal postituste juurde rohkem kirjutada, meeldigu see teile või mitte! :D Tänased pildid on tehtud kõik sama nurga alt ja seda lihtsal põhjusel: me jahtisime puude vahel olevat valguslaiku. :D Lõppu lisan teile naljaga oma fotograafi/kihlatu outfit of the day, sest ta nägi minu meelest täna lihtsalt väga hea välja ja kui ma ilusti küsisin, oli ta nõus pildile jääma. Inspiratsiooniks teie peikadele kirjutasin ka juurde, kust tema asjad pärinevad. :)

Homme teen tõenäoliselt jälle pilte... Ja vaadates esmaspäeva, teisipäeva, eilset ja tänast on mul tunne, et peaksin taas lühikeste pükste või seeliku kasuks otsustama, sest paljad jalad paistavad sel nädalal teemas olevat...

Another day, another outfit. I have never posted outfits that frequently before, I blame the nice weather we're having for giving me all this motivation and energy. :)
Today I have a bonus picture for you as well. I thought that my photographer/fiancé looked really stylish today, so I asked him to strike a pose for you guys as well. And he did. :)

SANDALS, SHORTS: H&M / TOP, BRACELET: SEPPÄLÄ
BAG: LINDEX (SOON IN STORE)

+ a  bonus picture! :)

SHOES: ZARA / SHORTS, HOODIE: H&M / BELT: HUGO BOSS

17 comments

 1. Outfit on hea, ainult et üks asi, mis mulle ei istu on need plätud :D See on trend, millest kaarega mööda lähen ning lähikümnenditel minu jalas selliseid ei näe :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eks need sandaalid (plätud on kummist jalanõud :D) on tõesti sellised, mis kas meeldivad või ei meeldi kohe üldse. Ütlen ausalt, et ma ei olnud ka suurem fänn, aga siis kasvasid need mulle külge, nagu juhtub paljude asjadega, mida enda seljas ette ei kujutaks, kuid mis pärast mitu kuud jutti VOGUE'is ja blogides nägemist hakkab üha enam meeldima... :D

   Delete
 2. Nii lahedad pildid! Seda kotti jään nüüd küll poodi ootama - super! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Kott tuleb juba kohe varsti. Nii mugav, et sellel on kolm eraldi lahtrit, saab kõik kenasti ära sorteerida. :)

   Delete
 3. Ma Anni plätu-teemaga nõus, nii inetud :/ aga kõike muud kiidan, BF-pilti ka, äge!

  ReplyDelete
 4. Jaaa, see kott!

  Ma tihti ei kommi, aga sa tõesti särad viimasel ajal!
  (eks ju ole rõõmustamist ka) ^^

  ReplyDelete
 5. Mulle need sandaalid meeldivad, väga coolid. :) Sobivad sellesse outfitti.

  ReplyDelete
 6. Väga lahe riietus ja mulle meeldib, kuidas ma just lugesin MOOD ajakirjast, et sulle must-valged asjad meeldivad ja siis nägin seda postitust enda bloglovin'i feed'is, kus sul jälle monokroomis riided seljas on. Stiilipuhas :D!

  ReplyDelete
 7. Kas sinna kotti mahub ka 0,5 l veepudel?

  ReplyDelete
 8. Jaaa. Need sandaalid on ülicoolid! :) Need on vist väga mugavad ka? Ma arvan.
  Aaga igatahes väga ilusad pildid ja ma alati vaatan Su outfit'i postitusi, siis on nagu, VAU, VAU ja veelkord siis VAU. Ausalt ka, Sul on niiii lahe stiil ja Sa tundud üleüldse selline hästi postitiivne inimene! Ja Sinu blogi kohta on mul tõesti ainult kiidusõnad!!!! :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.