Ja jälle on kogunenud posu asju, mis mulle pidevalt kuklasse koputavad ja end meelde tuletavad... Kuni ma need kas ära unustan või nende eest raha välja käin. Olgu, kui nüüd päris aus olla, siis kaks siin kollaažis olevat toodet on juba minu poole teel. :D

1. Urban Decay NAKED FLUSHED palette "Streak" 
Päikesepuuder, highlighter ja põsepuna kõik ühes paletis? Suure reisisõbra ja weekend getawayde austajana ei oskaks ma paremat paletti tahtagi. Urban Decay on maailmakuulus oma NAKED lauvärvipalettidega, aga see FLUSHED palett (minu südame võitis toon "Streak", milles matt päikesepuuder, šampusekarva highlighter ja korallikarva põsepuna) tundub täpselt sama imeline. Kust saab? 28,60 euro eest siit
2. Ted Baker LEWEEN Printed Large Wash Bag kosmeetikakott
Ma ei tea kedagi, kes teeks ilusamaid kosmeetikakotte kui Ted Baker. Oman juba üht, mis on mind truult teeninud enam kui aasta aega, kuid sooviksin ka üht pisut suuremat, millesse mahuks ära suurem osa kosmeetikast, mida regulaarselt kasutan ning mis mahutaks näiteks reisides ära ka nahahooldustooted. Mu hetkelemmik on see pastelne majadega kott, mis maksab 18 naela siin (jätsin siiski tellimata, sest postikulu on peaaegu kaks korda koti enda maksumus... No thanks!).
3. theBalm Betty-Lou Manizer Bronzer
Kes otsib endale ideaalset highlighterit, siis ma saadaks ta otsejoones theBalm Mary-Lou Manizeri järele. Mul on endal see olemas ja just seetõttu kibelen soetama ka selle toote n-ö "õde" Betty-Lou Manizerit, mis kujutab endast õigupoolest päikesepuudrit, kuid millel on ka väga tubli highlight-efekt. Olen seda toodet palju guugeldanud ja pole näinud midagi, mis annaks põskedele nii kauni päevitunud jume kui see, ERITI kui sul on juba kerge päevitus. Maksab 20,80 siin
4. Shiseido Shimmering Cream Eye Color
Ma pole kunagi eriline lauvärvifänn olnud, aga siis avastasin enda jaoks kreemja versiooni, mida võib ka lihtsalt sõrmega peale kanda ja mis püsib oluliselt kauem peal kui puuder-lauvärvid. Kasutan peaaegu igapäevaselt Maybelline Color Tattoo kreemjat lauvärvi "On and On Bronze", kuid et Maybelline'i teised valikus olevad toonid jätavad mind külmaks, uurisin ka teiste brändide valikut ja leidsin imeilusa tooni Shiseido valikust. Shiseido kreemjaid lauvärve saab soetada 27,95 eest siit, mu lemmikut Maybelline lauvärvi ainult 6,49 eest siit.
5. Origins Clear Improvement & Drink Up Intensive face masks
Ma olen juba pikka aega tahtnud Origins näomaske proovida, eriti sügavpuhastavat Clear Improvement maski ja üleöö mõjuvat niisutavat maski Drink Up Intensive. Ma pole kahjuks leidnud veel veebipoode, kust neid Eestisse saaks tellida, aga Originsi müüakse õnneks näiteks Stockholmis Arlanda lennujaamas, kuhu ma aeg-ajalt ikka sattun.
6. La Roche-Posay Effaclar Duo Anti-Blemish Cream
Olen selle Prantsuse nahahooldussarja kohta kuulnud palju head ja kõigi kiidulaulude eesotsas on nende Effaclar Duo kreem, mis mõeldud probleemsele nahale. See on aidanud inimesi akne ennetamisel ja ka armidest vabanemisel ning loodan, et sel õnnestub ka miu põskedel olevad armid vähemmärgatavaks võluda. Hetkel on see kreem soodushinnaga 13,43 saadaval siin
7. YSL Roughe Volupte Sheer Candy Lipstick
Olen nii rahul endal juba olemasoleva tooniga "Sugar Plum", mida kannan peaaegu iga päev. Tegu on väga siidise ja niisutava huulepulgaga, mis annab huultele vaid aimatava loomuliku tooni ja muudab need imeliselt pehmeks. Ehkki see on üpris kallis, ei ole mul kunagi olnud toonivat huulepalsamit, mis poleks pideva kasutamise järel lõpuks huuli kuivatama hakanud. Sellega pole seda juhtunud. Lisaks on tegu tõenäoliselt ühe ainsa huuletootega, mille ma reaalselt ka lõpuni kasutan. 32,50 eest saab neid soetada siit, aga ma ootan ära oma juulikuise laevareisi ja säästan mõed eurod.
8. Betty Barclay "Precious Moments" 
Leidsin selle parfüümi testri hiljuti kingikotist ja olen enam kui kindel, et lähitulevikus saab see minu omaks. Oma mitte liiga lääge magususega ja paraja annuse värskusega on see täpselt minu masti lõhn.

Being obsessed with beauty blogs, online shops and browsing around beauty departments I can't help but gather a bunch of beauty bits I don't exactly need, but definitely want in my life. Here's another bunch I'm keeping my eye on. To tell you a secret, I've already ordered two of these things and I'll talk about them soon enough... ;)

6 comments

 1. Oeh, siiani nutan taga oma Naked Flushedi, mis vastu maad katki kukkus. Imeline toode! Õnneks just eile andsin sõbrannale uue tellimuse sisse ja valisin ka seekord Streaki (: Aga sellised "wishlist" postitused on nii ohtlikud. Alati leiab nii palju asju, mida ju kohe endal kah "vaja" oleks! :D

  ReplyDelete
 2. Originsi saab Eestisse tellida Selfridges.com :) Ja mõlemad need maskid on super, olen neid aastaid kasutanud. Clear Improvment on suht heavy duty aga kui on oily/combination skin siis on see perfect.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oo, ma ei teadnud, et Selfridges Eestisse saadab, aitäh! Ehkki 15-naelane delivery cost on päris krõbe. Arvan, et jään oma lennujaama variandi juurde esialgu. :D

   Delete
 3. Olen hetkel ka vaimustuses kreemjatest lauvärvidest ja armastan Bourjois'i omasid. Need on lihtsalt super head :) Soetasin täna endale just uue Chanel kreemja lauvärvi.

  Laura
  Pink Frenzy

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma olin täiesti unustanud, et Bourjoisil ka need on. Hmm... :D
   Mu esimene kreemjas lauvärv oli ka muide Chanelilt, toon "Emerveille". :)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.