Ma ei näinud teda Tallinnas, aga Positivusel olen ma kohal! Ainult 20 päeva veel ja ma olen ühe oma lemmikuima artisti live-kontserdil! Apppiiiii!

p.s. Käsi püsti, kes veel POSITIVUSele sõidavad! Milliseid artiste te enim näha tahate?

 I missed you in Estonia, but I WILL see you in Latvia, Ellie! Only 20 days until POSITIVUS music festival and I can see one of my favourite people in the music industry live on stage! I can barely contain my excitement! Who else is going?

4 comments

 1. Lähen ka Positivusele just peamiselt Ellie pärast, aga tahan näha ka Bastille'i ja The 1975 :)

  ReplyDelete
 2. Tahaksin ka Positivusele minna, kuid ei ole veel kindel, kas ka õnnestub. Kindlasti tahaksin kuulda Ellie't, Bastille'i, NONONO'd (nende lugu Pumpin Blood on mul pool kevadet peas kummitanud) ning kindlasti soovitan kuulama minna ka Daniel Levi, kes alustas alles paar kuud tagasi, kuid on väga paljulubav noor talent :) (kogus tuntust oma singliga Silent Streets)

  ReplyDelete
 3. Lähen Positivusele peamiselt You Me At Sixi tõttu, samuti olen väga elevil Daughteri, Birth of Joy ja Kid Karate üle :)

  ReplyDelete
 4. Minaa! Eelmine aasta olid paremad nö suured staarid mu meelest, aga kindlasti tahan näha: Ellie, Daughter, The Kooks, Anna Calvi, Kraftwerk (nende show on väidetavalt väga äge), meie oma Wilhelm..tõenäoliselt vaatan ka Bastille'i üle, kuigi suurt midagi neist ei arva. Muidugi kohapeal on ka avastamist kuhjaga :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.