Esimene tuba meie kodus, mille kohta võib öelda, et see on põhimõtteliselt valmis, on magamistuba. Olgu, kardinad on veel puudu... Ja üks laeliist. Aga kõik muu on olemas ning see on vaieldamatult üks mu lemmikuid ruume, kogu oma pehmuses ja hubasuses.


Otsisime pikalt ideaalseid seinalampe ja nagu tihti tänapäeval väikese eelarvega kodu sisustades kipub minema, leidsime ideaalsed lambid... trummipõrin... IKEA-st!

Minu poolest võiks meie voodil veel umbes kümme patja olla, kuid mulle vihjatakse, et juba nendestki piisab. Tagumised on Home4You-st, esimesed peaaegu tasuta Koduekstrast.


Ehkki meil on ka päevatekk, ei ole ma seda viimasel ajal peale tõmmanud, sest need hallid Beach House Company voodilinad sobivad kogu toaga ideaalselt. Tegu on kõige pehmemate voodilinadega, mida ma iial omanud olen, sest need on jersey-materjalist (ehk siis samast materjalist, millest pehme puuvillane t-särk näiteks). Mis mulle selle materjali juures enim meeldib, on et see võtab 10x vähem kassikarvu külge kui kõik mu teised voodilinad. Ja kas ma mainisin, et need on maailma kõige pehmemad? Beach House Company linu müüakse Vepsäläinen kaupluses Tallinnas (Pärnu mnt 158/1).


Mulle peavad jääma mu vidinad ja "tolmukogujad", nagu mu õde neid nimetab. Üheks neist on see imeilus toos Home&You-st, milles hoian oma kõige sagemini kantavaid ehteid, k.a käekella. Hea aroomiga täidab toa JOIK-i Hurmav Sirel ja neile kahele on seltsiks mu lemmik ihupiim, mida enne magamaminekut peale kanda: Victoria's Secret Midnight Exotics sarja Sensual Jasmine, mida saab Eestis osta näiteks MyLook.ee-st.

Meie magamistoas pole öökappe (ega ruumigi nende jaoks), nii et minu väike lugemisnurk on koondunud aknalauale. Hetkel on mul pooleli Veronica Rothi "Insurgent". Tool on väga vana ja pärit mu vanemate kodust, valge kõrge küünlajalg on Jyskist.


Mis oleks magamistuba ilma pehmete vaipadeta? :)

Our bedroom is finally ready! Well, ok, not quite... We still need curtains and a few very small extra details, but overall it's done. And it's the softest, cosiest room in our home! :)

7 comments

 1. Väga mõnus ja maitsekas tudutuba (:

  ReplyDelete
 2. Meeldib väga hele toon sinu magamistoal :) Veel vaibad on meie omast puudu :)
  Päikest!

  ReplyDelete
 3. Väga ilus valgusrikas tuba! :)

  ReplyDelete
 4. Kuhu hinnaklassi voodipesu jääb? Mul on 3 kassi ja väga tahaks leida sellist pesu, mis karvu ei kogu :)

  ReplyDelete
 5. Super tuba :) Väga meeldib!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.