Lilla on üks mu lemmiktoone, mida küüntel kanda, nii et need kolm kauapüsivatuustulnukat Oriflame The One sarjast olid mu küünelakikollektsiooni vägagi teretulnud. Pildil piilub ka lainer, millest jutustan teile peagi lähemalt!

Purple is one of my favourite shades to wear on nails, so these three new additions were very welcome! You can also see a sneak peek of an amazing eyeliner on this photo - I'll write more about it soon! ;)

3 comments

 1. Jõudsin just mõelda, et oh, ma tahaks ka tellida keskmist, helelillat lakitooni, kui meenus, et oi mul tegelikult ju on juba üks selline! Praegu küüntel tumelillakas toon, aga kohe saab sellest hoopis helelilla! :)

  www.keilit.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Kas oled juba jõudnud proovida kuidas nende püsivus on? Plaanisin just endale neist midagi tellida, sest üldiselt orifame'i küünelakid päris head

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahjuks ei saa ma öelda, et ma püsivusega super rahul oleks. Just otstest hakkab see rutem kooruma kui paljud teised lakid. Samas on mul sellise iseloomuga töö ka nüüd, et aina nokitsen...

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.