Kimonod on sel kevadel-suvel kuum sõna ja minu südame on nad võitnud. Kirjud ja narmastega, lendlevad ja naiselikud. Loomulikult paneksin ma nad paari hoopis teksade, nahkpükste või saabastega, sest üleni kaunilt naiselikuks riietudes tunnen end alati justkui pisut alasti - nagu midagi vajalikku oleks puudu. Kõige muljetavaldama valiku kimonosid leidsin värskelt Viru keskuses avatud River Islandi kauplusest ja sealt (täpsemalt e-poest, ei saa garanteerida, kas kõik ka meie poes olemas) kuus ülalolevat pärinevadki! Milline on teie lemmik? Mina ülevalt kolmanda ja alt teise järele vast kõige enam...

I love kimonos and if I had one, I would pair it with jeans/leather-look pants, some boots or whatever else not-so-feminine to get a cool combo. These six kimonos are all from River Island - they have a very impressive selection of those, I must add! Which one is your favourite?

6 comments

 1. KÕIK on lemmikud!! Selle suve ma vist elangi kimonodes..

  ReplyDelete
 2. Appi, ma poleks pidanud seda postitust nägema! :D
  Nüüd on mul kindlasti ühte ilusat ja vinget kimonot enda garderoobi vaja!

  ReplyDelete
 3. AnonymousMay 13, 2014

  ma tellisin kaks kimonot, üks on kohal, teist alles ootan. ilmselt tuleb kolmas ka, pildiolevad on imekenad. :)

  ReplyDelete
 4. Mulle ka väga meeldivad, aga kahjuks ma ise küll neid kuidagi kanda ei oskaks :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. AnonymousMay 13, 2014

   lühikesed kõrge värvliga teksapüksid, crop top, tennised või sandaalid, kübar?

   Delete
 5. Suvel ühed kõige mõnusamad riideesemed üldse. Sobivad nii teksapükste, kleitide, seelikute, lühikeste pükse või lihtsalt üle bikiinide kandes. Talvel, kui mantli alla ei mahu ja kortsu ka ajada ei taha, siis kolivad minu kimonod hoopis magamistuppa. Minu omad pärinevad Zarast ja Asosest, aga ühele panin käe külge ka River Islandis... äkki ostan ära ka!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.