SHOES: ZARA / SHORTS: H&M SPRING 2014 / T-SHIRT: SEPPÄLÄ / CARDIGAN: KATE HUDSON FOR LINDEX
BAG: MICHAEL KORS / SUNGLASSES: URBAN OUTFITTERS / NECKLACE: VERY OLD 

Eile oli küllaltki meeleolukas päev, mil me tähistasime tervelt kolme pereliikme sünnipäevi, esmalt maal vanemate juures ja siis linnas. Nende kahe käigu vahepeal, ehkki meil oli pööraselt kiire, tahtsin pildile püüda selle imeilusa kardigani Lindexi uuest Kate Hudsoni kevadkollektsioonist. Tegu on küllaltki boho esemega ja boho pole kindlasti minu stiil, aga nagu ikka, miksisin selle lihtsalt enda omaks ja olin tulemusega väga rahul. Erilised tänud mu kallile elukaaslasele, kes alati viitsib minust pilte teha. Meie shoot ei kesta kunagi kauem kui viis minutit ja selle ajaga jõuab ta 99% kordadest teha fotod, millega ma olen väga rahul. Mind on nii õnnistatud, et ta on keegi, kes ei ütle mitte kunagi ei, kui ma palun endast pilte teha. Niisiis, tipp kõigile algajatele või hakkajatele blogijatele - leidke endale usaldusväärne ja andekas pildistaja. Ilma oma elukaaslaseta pole mul õrna aimu ka, kuidas ma outfitipostitusi teeksin. Ta on kolme aasta jooksul saanud selgeks kõik nurgad ja võtted ning ootab kannatlikult kuni ma end kogun, niisama lollitan või hädaldan kui tuul juuksetuti püsti ajab. :D

I absolutely had to share this cardigan with you. As you can see, it almost made me dance! :D I also wanted to mention that I would like to specially thank my dear boyfriend for taking all these outfit photos of me - he's always so patient and he never says no, when I ask him to take some photos of me. If you want to have a blog with good outfit photos, then here's a tip - find a loyal personal photographer! ;)

8 comments

 1. Mõnus kevadine värv! Mulle meeldivad su kingad, tahan ka. :)

  ReplyDelete
 2. väga my cup of tea näed välja, as always :)

  ReplyDelete
 3. Ilmad võiks juba soojemaks minna! Mulle ei meeldi üldse külmaga outfiti pilte teha, nagu ka mu fotograafile! :D

  ReplyDelete
 4. Mul ka elukaaslane teeb enamasti pilte ja ma vastupidiselt ei jõua seda hädaldamist ära kuulata :D Meie sessioonid piirduvad minuti-kahega ning kümnekonna kaadriga. Juba poole minuti pealt on häda, et kaua võib??? A noh..pildid saavad tehtud minu kahtlase väärtusega hobi tarbeks sellest hoolimata ja tuleb ka vist tänulik olla :D:D

  ReplyDelete
 5. Need päikeseprillid on lihtsalt super lahedad! :)

  ReplyDelete
 6. Need päikeseprillid on lihtsalt super lahedad! :)

  ReplyDelete
 7. Sina kah ei väsi.. alati perfektne väljanägemist!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.