Eile võtsin pärast tööd suuna Rocca al Maresse Guessi kauplusesse, et nende uuele kevadsuvisele kollektsioonile pilk peale visata. Mul oli tunne, et jõudsin sinna sõna otseses mõttes läbi tule ja vee, sest see oli üks meeletult pikk ja veniv trollisõit, millele lisandus paarsada meetrit kõige külmemat ja tugevamat tuult, mida ma iial tundnud olen. Needsin end mõttes, et miks ma lihtsalt koju ei läinud (rääkides mu kodust, siis alates Viimsisse kolimisest võiks Rocca al Mare sama hästi Tartus asuda - kuna meil pole autot, asub see lihtsalt nii-nii kaugel). Mu hala lõppes aga hetkel, mil poodi astusin, sest seal oli soe ja värviline ning rõõmsalt naeratavad müüjad tõid grammikese kevadet tagasi.

Olles nüüd tubli lõigu niisama vingunud, asun kollektsiooni juurde. Märksõnadeks on pastelsed ja neoonsed toonid ja pits - no surprise here, kevad ju. Mu lemmikesemeteks olid pitsdetailiga boyfriend-teksad (pilt siin) ja helehall dressiriidest pluus kivikeste ja pitsiga (pilt siin) - miks ma neid kaht pildile ei püüdnud, küsige kellegi teise käest. :D Lisaks rõivastele oli ka suur valik ketse-poolsaapaid ja silmapaistvaid ehteid-aksessuaari, rääkimata nende uusimast parfüümist, mis, nagu Merily ütles, on nagu suvi pudelis - kahjuks aga mitte päris minu suvi, nii et kingiks saadud parfüümi loosin peagi kellelegi teist välja! ;)

Guess pole pood, mida ma regulaarselt külastaksin - ehkki mul on nendelt üks jakk, paar kotti ja päikeseprillid, on suurem osa neist USA-st saadud (kus, muide, Guessi hinnad on suht samaväärsed meie Zara omadega). Küll aga nägin ma kohapeal olles ka ühte little black dressi, mis mind nüüd aina kummitab ja kummitab...

Here's a little sneak peek of Guess SS14 collection. A lot of neon, pastel, denim and lace - as usual when it comes to spring, no surprises here. But I loved the atmosphere of the store in Rocca al Mare shopping center and I also found a couple of pieces which I would definitely buy if I wasn't being a good girl with my money at the moment... ;D

2 comments

 1. Such a bright and colourful collection! Guess always has very feminine and sexy designs

  Xx

  Alexandra

  www.fashion-bridge.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Väga ilus kollektsioon :)
  pisikene küsimus Sulle ka :) Mis fonti kasutasid ''header''i tegemiseks? :)

  Aitähh! ;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.