Boyfriend-teksad on ühed mu selle kevadsuve kindlad lemmikud. Mugavamaid teksapükse on tõenäoliselt lihtsalt raske leida. Mis puutub sellesse stiili, siis boyfriend-teksade suurimaks plussiks on, et need sobivad igale figuurile ja neid saab kanda mitut moodi - nii täiesti casusalilt kui natuke edevamalt, pannes alla näiteks kontsad! Minu lemmiklook on teksad + lohvakas valge t-särk + must bleiser, kuid kogusin kokku mõned inspireerivad fotod ka teie jaoks, kes te alles mõtlete, kuidas seda kuuma trendi küll välja kanda. Ma isiklikult pole veel kingadega komplekti katsetanud ning seni olen jäänud valgete tenniste ja baleriinade juurde, kuid niipea kui ma endale mõne laheda kingapaari leian, proovin ka selle kombo ära.

Here are a few cool outfits I found that show you some great ways to style this spring's must-have, boyfriend jeans! I personally love the jeans + loose white t-shirt + black blazer look with Converse or flat shoes, but I'll soon try them with heels as well! ;) What is your take on boyfirend jeans? Do you like/wear them?

7 comments

 1. Boyfriend jeans, need on nii ilusad ja tunduvad nii mugavad. Ise sai ka ükskord ka need teksad järgi proovitud, ja no mulle üldse ei sobinud. Kahju, see on mu üks lemmikstiile.

  ReplyDelete
 2. Kas peakski otsima siis meeste osakonnast neid teksasid või oskad sa öelda, kus poodides on eraldi naistele selliseid teksasid? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neid tehakse ikka täitsa eraldi naistele ja peaaegu igas riidepoes, mis eri stiilides teksasid müüb, peaks need olemas olema (Lindex, Seppälä, Zara, H&M, Pull & Bear jnejnejne). :)

   Delete
 3. Ma olen ka juba pikemat aega Melbourne'ist neid otsinud, aga veel pole kusagil ilusaid teksaseid silma jäänud :(

  ReplyDelete
 4. Mulle siiski tundub, et need ei sobi igale figuurile. Kuna püksid ise lisavad suurust ja jõulisust, siis noh.. pigem näevad need head välja 'pisikese kondiga' inimestel. Aga see on muidugi minu isiklik arvamus (: Eks kõige tähtsam ole alati, et inimene ise ennast hästi tunneb.

  ReplyDelete
 5. Ma ei ole ka endiselt leidnud sobivaid boyfriend stiilis teksaseid, olen otsinud küll.. pean vist rohkem otsima, sest tahaks näha, kas reaalselt kannaksin välja ka need. :D

  ReplyDelete
 6. Mul sama mure nagu esimesel kommenteerijal. Pea igas poes kus neid näen, proovin neid jalga ja seni pole veel sellist paari leidnud mis mu kehaga ka midagi head teeks;) Aga ma ei anna alla, sest mul on silme ees täpselt stiil kuidas ma neid kannaks ja mis mul peas on, peab juhtuma.

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.