BOOTS: VAGABOND / SKIRT: ONLY / BLOUSE: H&M / JACKET: STRADIVARIUS / NECKLACE: LINDEX / BAG: EBAY

Täna põikasime pärast tööd kärmelt Kadrioru pargist läbi, et need pildid teha, kuid kuna meil oli pisut kiire, siis pargi ilu jääb teil praegu nägemata. Soetasime Bauhofist mõningaid asju kodu jaoks (Linnar vaatas igavaid pahtleid, liiste ja liivapabereid, mina põnevaid klaase, pildiraame ja lõikelaudu. :)) Nüüd aga teen ma superkiiresti süüa ja saadan tänased EQUA by AE pudelite arved ära, et ma jõuaksin ka pisut raamatut lugeda, enne kui ma ära vajun. Mul on raamatuga seoses nimelt first world problem. See on 750-leheküljeline ja ilge mütakas (The Goldfinch by Donna Tartt), aga ma tahaks selle läbi saada, enne kui ma järgmisel nädalal reisima hakkan. Lennujaamas ei tahaks seda kaasas tassida, see kaalub nii palju, et minult küsitaks tõenäoliselt pagasi eest lisaraha. :D
Homme on mu viimane päev Delfis (ma ei teagi, kuidas end tunda... ), ühtlasi lükkan siis käima ka New Vintage by Kriss ehteloosi! Nädalavahetusel plaanime kodu kallal nokitseda (ja mina ka lugeda :D), aga eks ma kirjutan teile niikuinii lähipäevil veel. Tahtsingi küsida - kas teile meeldib, kui ma vahel pikemat juttu ajan või käite te ainult pilte vaatamas? Mina pean piinlikkusega tunnistama, et vaatan enamikes blogides ainult pilte ja mitte ainult selle pärast, et need on tihti keeltes, mida ma vaid minimaalselt mõistan. 

14 comments

 1. Jaaaa, palun, ma igatsen su pikemaid postitusi (raamatu-filmi-toidu jms jms arvustused-soovitused) niiiii väga! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kallis Triin! Hakkad neid siis rohkem saama, see on vähim, mida ma teha saan selle eest, et sa ligi 10 aastatmu blogisid oled lugenud!!! :D

   Delete
 2. Mõni video võiks ka vahel siia ära eksida. :) Liina vlogis oli Sind natuke näha ja kuulda, mõnus naeratus tuli suule. :) Tore oli teid koos näha. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, ma arvan sama, aga no pole suutnud ette võtta nende tegemist. :( :D

   Delete
 3. Mulle väga meeldivad sellised jutustavad postitused:)

  ReplyDelete
 4. Looking fabolous! ..as always (:

  ReplyDelete
 5. Mulle just meeldivad pikemad postitused, kus on niisama juttu ka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tore kuulda! Jutustan siis edaspidi rohkem! :)

   Delete
 6. Mulle meeldivad ka pikemad postutused, sa kirjutad nii huvitavalt:)

  ReplyDelete
 7. Pildid püüavad alati pilku, aga juttu on põnevam lugeda :) Kohe kindlasti võiksid ka pikemalt kirjutada, seda hirmu ei ole, et keegi ei viitsiks lugeda, eriti kui veel meie omas emakeeles. Ja su blogi on super, kiikan ikka päris tihti siia, et uusi postitusi näha, need on alati väga põnevad. Päikest :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.