Eelmisel kevadel olid mul kurjad plaanid oma juuksed lillaks värvida, kuid et mu juuksed olid üpris tumedad, ma ei tahtnud oma niigi habrast juust pleegitamisega veel rohkem tappa ja mu ainus katsetus lillaks minna lõppes ebamäärase punasega, andsin ma alla. Nii et praegu on mu käsil juustest püsivärvi välja kasvatamine, et need ühtlasi heledamaks muutuks... ja siis ehk... ühel ilusal päeval! Tooniva värviga muidugi, see on lihtsalt miski fun, mida ma väga proovida tahaksin!

Here's something fun I'd like to try one day... And the more I think about it, the less crazy it seems! 

8 comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Mulle ka nii meeldib lilla ja mahagon, aga noh.. oma musta juuksevärvi ma vist küll kuidagi lillaks ei saa.. :D

  ReplyDelete
 3. Ma värvisin kuskil nädal aega tagasi juuksed lillaks, nii mõnus toon on. Ma värvisin Directions poolpüsivärviga, aga soovitaks siiski salongis värvida, sellised värvid määrivad kergelt ):

  ReplyDelete
 4. Oi kui palju erinevaid vingeid toone siin on! Mäletan isegi kui seda lillat maski katsetasid ja pärast seda jäingi nagu ootama, et noh.. millal nüüd lillasid juukseid näha saab? Loodame, et nüüd siis varsti (: Sinu puhul kujutaks hästi ette just sellist tooni nagu sellel tedretähnidega neiul.

  ReplyDelete
 5. Lilla on kift, aga pastekllroosa on isegi agedam... Sellised erksad varvid aga tavaliselt eriti ei pysi ja tuhmuvad juba m6ne pesuga :-(

  Anneli x
  www.owlinvogue.com

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Nägin just täna linnas neidu, kellel olid lillad juuksed. Tukas oli veel roosa salk. See oli niii ilus, tegin salaja pilti ka:D

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.