STATEMENT NECKLACE: LINDEX

Märts on minu jaoks sel aastal väga tähtis kuu ja kui ma just midagi veel pöörasemat ja suuremat ette ei hakka võtma, võib saadagi sellest üks olulisemaid kuid 2014. aastal. Esmaspäevast läheb mul koostöös ühe laheda brändiga müüki mu enda disainitud toode (ma ei jõua ära oodata, et saaksin seda teile näidata ja loodan väga, et ka mõned teist seda endale soovivad!) ja järgmine nädal on ühtlasi mu viimane nädal praegusel töökohal. Juba 10. märtsist on mul uus töö, millega koos algab täiesti teistsugune ja oluliselt kirjum peatükk mu elus. Pean end vahel näpistama, et kõike seda üldse uskuda... Aga kõigest pikemalt kui aeg kätte jõuab! ;) Täna tervitan ma 1. märtsi selle imeilusa statement-kaelaehtega, mille endaga täna Lindexist kaasa tõin. Kevad võib tulla, mina olen valmis!

March is a BIG month for me this year. On Monday a really cool brand will launch a product with MY design, yikes! And next week will also be a last one on my current job - then I will turn a  new and much more exciting page. I can't wait to share it with you guys! But today I'm greetig March with this absolutely beautiful statement necklace that I got from Lindex today. I love it!

7 comments

 1. Gorgeous, I'm addicted too statement necklaces especially turquoise ones ;)
  xxx Claire
  http://wwwclairabelle.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 2. Oo, kui põnev! :) Tahaks juba teada, mis toote sa disainisid :)

  ReplyDelete
 3. Ootan ka põnevusega, mis toote Sa disainisid :)

  ReplyDelete
 4. Kaelakee on lihtsalt jumalik! Ja kõik muu Su elus toimuv on super exciting (: Ning kui see sinu disainitud asi on vähegi su enda stiili sarnane, siis olen juba ette ära armunud sellesse.

  ReplyDelete
 5. Kaelakee on väga huvitav ja ilus ning tahaks juba teada, mis on su järgmine peatükk su elus :)

  rubyblogi.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Põnev, põnev! :)
  Ning see kaelakee on ikka ülimalt ilus.

  ReplyDelete
 7. MIKS NAD ŠVEITSI LINDEXIT POLE SISSEVÕTNUD, ARGH! Nii-nii lahe kaelakee

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.