On kuid, mil ma ei soeta ainsatki uut ilutoodet ja on kuid, mil mu pangakaart hakkab hirmust värisema iga kord kui ma mõne ilukaupluse ligi satun. Märts oli üks sellistest ja lisaks mu enda patustele välismaa ja tax free ostudele meenusin ma ka nii mõnelegi toredale brändile, kes mulle iluteemalist uudistamist saatis ja sõbrale, kes mulle luksusliku kingituse tegi. Olen nende asjade seast leidnud juba mõned uued lemmikud, mõnes asjas olen pettunud ja mõni jõuab tulevikus hoopis kingiloosidesse ja kellelegi teist - pooled asjad aga alles ootavad, et ma nendega lähemalt tutvust teeksin!

Kas keegi teist on midagi siit piltidelt juba proovinud? Millised on teie kogemused?

March has been like Christmas for me - so many new amazing (and not so amazing, unfortunately) products to try out! Ant that's not even all of it, I have new products in my bathroom and in my skin care basket as well! Be ready for a lot of beauty posts in the future! ;)

Has any of you already tried something from these photos? Any thoughts? 

8 comments

 1. Mõni asi pani ikka kadestama kah! :D

  ReplyDelete
 2. Kiehls'i midnight recovery concentrate'i olen alates märtsi algusest iga õhtu kasutanud ja kuigi tegu on mõnusa tootega, siis wow efekti minu jaoks olnud pole ( ent samas ei taha ka ühtegi õhtut vahele jätta - kes teab, mis järgmisel hommikul ees ootab ;))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina arvan sama Kiehl'si Clearly Corrective Dark Spot Solutioni kohta, nahal tundub mõnus, aga lubatud tulemusi ei anna :-( Kahju, kuna tegu päris kallite toodetega.

   Delete
 3. Kiehls'i midnight recovery on TÕESTI hea ja on igatepidi on raha väärt! Ma olen paar kuud kasutanud ja tundub nagu ma poleks tilkagi kasutanud st, et jätkub väga pikaks ajaks :D Lancome jumestuskreemi ma alguses jumaldasin taevani, sest see oli nii mõnusalt kerge nahal ja nägu kumas ilusasti aga nüüd... mõnipäev jääb näol ilus ja mõnel teisel päeval kohe üldse ei sobi ja ei meeldi :(

  ReplyDelete
 4. Mul ka mõnda aega Narsi Orgasm. Ühistest Delfi aegadest jäi see mind kummitama ja nüüd juba mõnda aega ehib põski. Just ehib, sest ta annab mingi erilise värske kuma, mida teised ei suuda.

  ReplyDelete
 5. Midnight recoveryst ootan suure uudishimuga reviewd! :)

  ReplyDelete
 6. Ma patsutasin ka alles eile õhtul Kiehl'si näole, jätkub seda tõesti vist terveks eluks.

  ReplyDelete
 7. Loreal NUDE oleks huvitav, mitu korda juba käes keerutanud poes,aga ei oska ei ühte aega teist arvata :( :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.