BOOTS: JEFFREY CAMPBELL / NECKLACE, TROUSERS, KNIT: LINDEX (last two in store now!), COAT: ZARA

Viimastel päevadel pole ma jõudnud väga palju blogi fotomaterjaliga tegeleda ja olen teid mitmeks päevaks n-ö "kuivale jätnud", aga ma luban, et kohe varsti läheb hullult põnevaks! ;) Täna aga lippasin lõuna ajal kiiresti korra välja, kus elukaaslane minust mõned pildid klõpsas. Ma lihtsalt PIDIN teile näitama, et ma olen suuteline ka värve kandma! Selle superpehme ja kevadise kampsuni soetasin ma eile ja võtsin pisut suurema suuruse, et see oleks mõnusalt lohvakas. Mulle meeldib over-sized kampsunite ja pidulike kaelaehete kooslus ja rakendasin seda ka täna - hõbe ja mündiroheline töötavad koos suurepäraselt. Tõsi, ülejäänud outfit on siiski must ja hall, aga te peate mind ju kuidagi ära ka tundma! ;D

p.s. Täpselt nädala pärast on mu sünnipäev. Ma pole veel otsustanud, kas ma olen elevil või ülielevil... :O

A quick outfit of the day with my new cosy mint green knit - I guess I'm just hoping that if I wear spring colours, it will come sooner...


12 comments

 1. Tõeliselt mõnus komplekt ning ka pildid tunduvad täna kuidagi eriti mõnusad ja kvaliteetsed :)

  ReplyDelete
 2. Love the jumper, mint is definitely one of my favourite colours :)
  xxx Claire
  http://wwwclairabelle.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was my favourite for years, but then iit became trendy and was absolutely everywhere. I still love the colour, but I don't wear it as much anymore...

   Delete
 3. Ma armastan seda kaelakeed selle kampsuni peal :) armas ja lihtsalt kaunis

  ReplyDelete
 4. Nii lihtne aga lööv! Sul on suurepärane maitse ja stiilitunnetus (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sinul alati nii armsad kommentaarid. Aitäh! :)

   Delete
 5. nice look :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Elevil või ülielevil :D Haha, muidugi ÜLIELEVIL! Sünnipäev ju! :) Väga kena outfit ka ;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.