Umbes kahe nädala pärast, 18. veebruaril on mu sünnipäev ja ehkki mu lemmikosaks sünnipäeval on kallistused, tulbid ja üldine see-on-minu-päev tunne ning kogu au ja kiitus peaks õigupoolest minema mu vanematele,  siis sel aastal tahan end natuke ka materiaalselt spoilida - ning olgem ausad, pärast sellist aastat, nagu oli 2013 ja nii tegusat, nagu ähvardab olla 2014, olen ma selle ära teeninud! Ülal näete viit eset, mis on mu soovide nimekirjas praegu pikalt esikohal olnud: nahkjakk, käekell, must käekott, pehme over-sized kampsun ja Kiehl's  Midnight Recovery ööseerum. Olen juba tükk aega kannatlikult raha kõrvale pannud ning vaid toidule, bensiinile ja kodule kulutanud, nii et mul on täielik õigus sünnipäeval pisut priisata... Vähemalt nii ma endale ütlen. :D

It's my birthday in two weeks and this year I'm planning to spoil myself a little... well, a lot. 2013 was very busy for me and 2014 promises to be even more hectic, so I think I deserve some goodies. Besides, I don't really buy much for myself anymore, everything goes towards our home or is just put aside for future and travels. These five things would be absolutely perfect!5 comments

 1. Iga ese eraldi on VAU, kõik koos on max VAU!

  ReplyDelete
 2. Mu suureks sooviks on ka saada Michael Korsi must käekott (kindlat pole välja valinud) ning just eile mõtlesin, kuidas ma PEAN endale Kiehl'si Midnight Recovery saama! See pidavat imesid tegema..ja mu nägu vajab imesid! Ilmselt ostan selle ise ära. Kas sa tead palju see umbes maksab??

  ReplyDelete
 3. On sellest Kiehl seerumist eestikeelseid ülevaateid ka? Tahaks just kellegi eestlase kogemusest lugeda, aga ei leia.. See peaks maksma muidu umbes 42.- ?

  ReplyDelete
 4. Aga nevertheless, kiidan seda listi ja Michael korsi käekell on ka minul juba tükk aega soovinimekirjas olnud!! :)

  ReplyDelete
 5. Kas Midnight Recovery kontsentraadi said? :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.