Eile astusin läbi Baltika kvartalis asuvast moepoest/showroomist nimega ZERO. Kuna ma ei sattu Veerenni kanti just tihti, oli see mu esimene visiit sinna ja see, mida ma nägin, oli äärmiselt muljetavaldav. Nii palju kaunist ja põnevat kodumaist disaini ühes kohas koos, lisaks sellele olid väikesel kokkusaamisel kohal ka mitmete brändide esindajad ise. Näiteks avastasin end järjekordselt New Vintage by Kriss ehete ees vesistamas ja jagasin oma vaimustust ka kõrval seisva võõra naisega... kes osutus tegelikult Krissiks endaks! Mul oli nii hea meel tooteid nende taga seisvate nägudega kokku viia ja Kriss oli lihtsalt nii imearmas inimene, et ma ei imesta, kuidas tema käed on loonud niivõrd unikaalsed ehted. Mu 2014. aasta bucket list'i lisandus ühe tema Miss "Time to Rock" kollektsiooni käeehte soetamine, täpsemalt selle:

Miski, mis mulle ruttu silma jäi oli selline bränd nagu Valhalla oma laheda disainiga sojaküünaldega. Imetlesin ka patju, millega koos need küünlad poseerisid, kuid ma ei tea täpselt, kas ka neid on võimalik osta - kodulehel on igatahes juttu ainult küünaldest. Kas need küünlad läksid mu kodusoovide nimekirja? Jah. Ning kui see kõrtega padi samuti kusagil müügiks on, peab ka see mu elutoa diivanile kolima.


Mu kolmas lemmik ZERO valikus oli Piret Loogi looming. Tema minimalistlikud mustast nahast käekotid on mulle justkui loodud. See suur must kott tundub eriti mahukas ja praktiline ja fakt, et kõik tema kotid on ainueksemplarid (kui ma õigesti aru sain), teeb need kotid veelgi erilisemaks. Kuid mu lemmikuks Eesti nahakunstniku kotiks jääb siiski jäägitult Kadri Kruusi "Vivienne" tema Femme kollektsioonist. Seda saab piiluda siit!

Koha peal oli veel palju uudistamist, kuid teate isegi, et pikka juttu ma ei armasta. Kel huvi meie oma disaini vastu, seadku sammud ZERO-sse (Veerenni 24) ja uudistagu ise! Mina aga tänan Katrin Jaaskat selle mõnusa koosolemise korraldamise eest - tõesti väga tore on nimesid ja nägusid kokku viia ning uute põnevate inimestega tutvuda. :)

Yesterday I visited ZERO - a trendy little showroom full of beautiful (mostly) Estonian design. As always, I spent a lot of time admiring New Vintage by Kriss jewellery, but I also discovered a cool little brand called Valhalla - they have absolutely beautiful candles, that my home needs asap!


4 comments

 1. Krissi eheted on tõesti nagu ma ei tea mis :D Liiga ilusad, et tõsi olla. Aga mina tema kodukal seda heleroosat käeehet ei leidnud... (pildil koos roosa kaelakee ja kõrvarõngastega) Ühel ilusal päeval peab siis Baltika kvartalisse minema :)

  www.cosmeticspower.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tere Epp,
   Nende roosa kiviga Time To Rock™ puhul on tegemist spetsiaalse Sõbrapäeva variandiga ja kuna neid väga limiteeritud koguses, siis need üles ei veebipoodi ei lähegi...aga hetkel on neid veel 4 tükki järgi, kui huvi on tule meiel stuudiosse külla (Veerenni 24, Baltika Kvartal, Loomeinkubaatori majaosa 3 korrus). Olen terve selle nädala Tallinnas ja stuudios, nii et helista (56663063) ja tule läbi! Ootan:)
   Kriss

   Delete
 2. Tere Anna Elisabeth,
  Terje, kes neid võrratuid küünlaid ja patju teeb;) jagas linki sinu blogile...meeldivad sinu pildid! Ja rõõm oli sinuga tuttavaks saada! Panin juba su "reportaazi" oma FB lehele ka üles :)) Selle "ühis projekti" osas kirjuta mulle mis kuus sulle sobiks- info@newvintagebykriss.com või FB lehel - jään ootama!K

  ReplyDelete
 3. Kui sa soovid Valhalla Factory patju osta, siis kontakteeru minuga: katrin@inkubaator.ee. Viin teid kokku. ;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.