Iga kord kui mul on uus kott, tekib mul isu üks neist mis-on-mu-käekotis postitustest teha. Olen aus ja tunnistan, et need on ka mu lemmikud postitused ja videod teiste blogides ja Youtube'is, sest uudishimu pole patt ja isegi kui oleks, tunnistaks ma, et teiste naiste kotisisu on mingil imelikul kombel ju lihtsalt huvitav!

Every time I get a new bag I really want to make this post, so here we go again! Here are the main things I like to take with me every day! :)


5 comments

 1. Tean, mida Sa tunned - mind on ka alati sõbrannade kotisisu kohta uudishimu pisik kimbutanud. Su uus võrratu kott ja rahakott olekski nagu kokku loodud :) ja märkmik on ka nii kevadiselt värviline, suur Like! Ootan Frooshi kohta ka postitusi juba, on Sul oma lemmik välja kujunenud? :)

  ReplyDelete
 2. No see kott on ikka täitsa lõpp kui ilus!! Märkmik on samuti väga armas;)

  ReplyDelete
 3. Kaua sul see DKNY rahakott on olnud juba? Kas see on ka vastupidav?

  Väga äge postitus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Rahakoti sain jõuludeks, nii et hetkel ma ei saa veel öelda, kuidas see pikas perspektiivis vastu peab. Tundub aga väga kvaliteetne olevat! :)

   Delete
 4. Kaua sul see DKNY rahakott juba olnud on? Kas see on vastupidav?

  Väga äge postitus!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.